美劇集中討論區 (21)

1001 回覆
11 Like 3 Dislike
你橫掂都睇左S1,上面話好睇
不過睇reddit就真係見到多人話唔好睇
有無多d villanelle戴綠絲巾著西裝既圖/gif
成套劇最鐘意係個套衫

望返ep1我覺得乾濕褸同lace dress都靚

成套suit連埋髮型 同佢行路姿勢真係好型
本身條綠絲巾好老土但俾v咁襯又好有味道咁
係bar入埋回望奸笑個下

除左呢套就係粉紅裙同最尾著fur有印象

如果要比佢殺 我想佢著呢套衫黎殺我 唔該
agger 咁都襯得落返套suit度,痴線仲要襯得靚,好夾

btw鬍鬚look對我黎講都好深刻
套戲有d部分係吸引的,但問題係d奸角能力、智慧忽高忽低,s1前段奸角殺人放火做咩都得,後面為左應goliath主題,主角反勝,ok﹐但後面個高層係主角前認罪?仲要俾晒錄音交俾fbi,睇唔明。

S2﹐今次無反敗為勝,但主角除左因為光環加身無駛死外,又係睇唔明點解唔殺佢,個女死埋都唔嫌多。
套戲有d部分係吸引的,但問題係d奸角能力、智慧忽高忽低,s1前段奸角殺人放火做咩都得,後面為左應goliath主題,主角反勝,ok﹐但後面個高層無啦啦做咩係主角前認罪?仲要俾主角錄晒音交俾fbi,睇唔明。

S2﹐今次無反敗為勝,但主角除左因為光環加身唔駛死外,又係睇唔明點解唔殺佢,個女死埋都唔嫌多。

係架巴士度打得唔好,段野係想回應goliath套戲。
C絲打 下次開po 加返劇透唔細深藍字死全家呀唔該
等我睇埋手頭上嗰幾套劇先
上網好多人唔鍾意個ending 係咁插

我又覺得S2幾似現實社會 奸人成個網絡都係佢地D人 D單手佬同女主秘書驚到唔敢出聲
C絲打 下次開po 加返劇透唔細深藍字死全家呀唔該

HBO Trailer for Second Half of 2018
https://www.youtube.com/watch?v=vQtP3YMUg3U

the deuce s2原來2018
james franco
今日一上網見到勁多bts新相
Westworld 有post credits scenes
Westworld 有post credits scenes

有冇finale感想
見d人反應麻麻地
Ok 啦 ending 大家都知
hes dead hes a host shes dead shes a host
Time line
twist 太多
westworld good?
睇左第一集10分中覺得好悶

有冇finale感想
見d人反應麻麻地
Ok 啦 ending 大家都知
hes dead hes a host shes dead shes a host
Time line
twist 太多

追緊post
見r/westworld都幾多人鬧今集/今季 個個話希望S3唔好好似S2咁
唉finale其實好多嘢都講得幾白,唔明嘅睇多一次或上reddit一定明
不過D (plot twist)n次方 好煩膠

BTW, 其實點解係解放軍,暗示大陸係抄嘢大國
仲黎s3呀.. 其實plan左幾多個season?
其實我都知傾舊劇時好自然唔會細深藍字咁麻煩
但最近d度都好似唔少人開左americans
不如americans都深藍字
最近睇緊s1唔敢入post

純粹提出下 我都同意d種同平時劇透差好遠 規定要細深藍又好strict.. 但如果記得既不如轉埋
Agger
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞