美劇集中討論區 (21)

1001 回覆
11 Like 3 Dislike

今集嘅對白硬係覺得June gg
'A Quiet Place 2' Update: John Krasinski Will Be Involved, Won't Be Rushed
I'm sorry there is so much pain in this story
but there's nothing I can do to change it
今集最後d獨白勁似係之前果堆信既其中一封
係June死前寫番自己既story出黎咁
睇緊better call saul入面既mike 覺得佢樣好老好慘
brba最唔想佢死既就係jesse同mike
但突然又諗起佢community戴生日帽吹bb個樣
點解當初community 會搵佢 佢又會肯拍

btw 有無其他好似brooklyn 99咁輕鬆搞笑既劇推介
Friends
The IT Crowd
The Office

?
前兩套覺得唔岩口味
試下the office先
唔記得左tuco係brba入面有咩故事
有無人可以簡單recap下

咁岩睇返到呢段 好撚正
https://youtu.be/YW9q6dp5Pc0
睇咗了 Beeman竟然無阻佢地走 Paige係咪接手做Claudia 個位??henry 細個好得意 原先估Ending Philip 會死
想睇下有幾垃圾都唔得?
可能同套unbreakable有啲關係 on9 plot 就一定架啦
佢今集d獨白突然好似事後講咁
唉 唔洗驚
一定係佢日後成功一家團聚開心快樂生活落去之後講返出黎
一定係咁

If you think this has a happy ending
you haven't been paying attention
Paige應該冇地方好去先返去果間屋
冇啦,佢都係等fbi搵上門 如無意外唔洗坐監就做返普通人
本身諗住finale一定有人死,但點知冇人死都可以咁sad
Yellowstone係咪真係咁差
最尾結局都算首尾呼應原本P同E因為任務要離鄉別井,要同屋企人/愛人分別
最尾Paige同Henry(被逼)選擇留低同父母分別,諗起P同E可能永遠都見唔返佢地覺得幾sad就好似佢地父母咁預左見唔返佢地一樣
最近好鐘意睇英劇/歷史劇,揀左Peaky Blinders黎睇
雖然有啲慢,但係幾吸引,同埋咁多人讚應該唔會太差
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞