美劇集中討論區 (21)

1001 回覆
11 Like 3 Dislike
https://youtu.be/mP0VHJYFOAU
成隊queen其實都係佢精神分裂出黎

rami會唔會有機提名oscar
食住LGBT個勢可能都有機
前題要做得超級超級好
所以我覺得難d

佢都算好戲 有都唔出奇
如果真係有佢拍埋mr robot之後分分鐘去返拍戲 身價即刻升哂
btw mr robot S4咁耐都未開始拍
宜家Joaquin Phoenix呼聲已經好高

Joaquin
一早搵佢做joker咪好囉 當leto冇發生過
唔同啦佢個套set係80s類似taxi driver style
同埋佢一套過獨立故事
Joaquin冇可能會簽賣身契
套野佢都肯拍真係幾期待
今年年咁多科幻片呀
https://youtu.be/mP0VHJYFOAU
成隊queen其實都係佢精神分裂出黎

rami會唔會有機提名oscar
食住LGBT個勢可能都有機
前題要做得超級超級好
所以我覺得難d

佢都算好戲 有都唔出奇
如果真係有佢拍埋mr robot之後分分鐘去返拍戲 身價即刻升哂
btw mr robot S4咁耐都未開始拍
宜家Joaquin Phoenix呼聲已經好高

Joaquin
一早搵佢做joker咪好囉 當leto冇發生過
唔同啦佢個套set係80s類似taxi driver style
同埋佢一套過獨立故事
Joaquin冇可能會簽賣身契
套野佢都肯拍真係幾期待

好過冇 想睇下佢既joker會係點
Margaret兩公婆

痴撚線D人
屌走去望下原來係強國人整 淘寶有得賣

Margaret完全變左樣
雖然我都中意Helena但Vanessa Kirby真係正好多
不過可能真princess Margaret都唔係咁正 Helena反而仲似
Margaret兩公婆

Margaret完全變左樣

身高仲要爭好遠 縮哂水
其他幾個都算 但我覺得最難接受係呢個
又唔係換個表面上老啲,兩個年紀睇落唔係爭好遠,完全兩個人黎喎大佬
我頭先見到就諗起你 原來仲有人勁過你
Matt Smith做戲個時成日縮膊定點
好阿伯feel其實佢化妝做埋落去應該都ok
我邊有咁痴線 淨係follow下d新聞貼gif叫下春姐 好低層次
佢個樣太有性格 好難接受有人接佢個位
我覺得根本中年版都應該搵返佢地化妝拍
去到S5S6變呀婆呀伯先recast
呢期有咩新美劇可以介紹下
90%爛片確認
係咪安兹大人果套 trailer見到有人樣已經唔想click入去
JJ Abrams 之前俾人誤會同cloverfield有關嗰套
Helena都唔差!我覺得佢會做到Margaret嗰種反叛
反而我覺得Vanessa同Princess Margaret仲似 特別對眼

正到
IT'S HAPPENING

‘Better Call Saul’ Season 4 to Have Scenes Set During ‘Breaking Bad’ Timeline, Co-Creator Says
https://www.thewrap.com/better-call-saul-will-have-scenes-set-during-breaking-bad-timeline-co-creator-says/
Mr White
Mr.White有冇份
Gilligan had also previously said he wants to find a way to get Bryan Cranston and Aaron Paul to reprise their roles.

或者最多同timeline發展啫我估

佢地兩個一定會喺bcs出現 但唔知係咪今季
brba時期淨係focus walter,依家bsc講返brba果陣saul喺背後做緊咩 諗起都覺得正
得罪都要講句...
我就好鐘意睇brba.. 覺得神劇黎
但bcs第一季同第2季都好努力咁迫自己睇 但真係次次都睇到訓著
如果s4講番brba時期就一定要睇番

brba比起bcs係緊張啲,多大單野發生
bcs就冇brba咁轟烈咁多action,雖然多文戲但都一樣寫得好
但我都明點解會有人覺得bcs悶
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞