美劇集中討論區 (21)

1001 回覆
11 Like 3 Dislike
ok
岩岩開左Patrick Melrose
Buffy the Vampire Slayer Reboot in the Works, With Black Lead Actress

屌你老母咩
成日一路睇會忍唔住中途走去google上wiki睇班角色現實background係點
有taste
你有睇呢套?
太舊太多集 冇睇過

終極荷李活左膠俾人拎返出黎鞭
本身唔係godzilla fan都覺得條trailer好正
想睇
睇晒Americans 估唔到s5咁悶s6又咁正
追返你地之前d深藍字 而家好空虛
有睇過下
係最初接觸美劇時睇
點解又要變黑人lead
條trailer 好震撼好想知下集king kong出黎做咪送死

不過comicon最正trailer係Shazam
https://youtu.be/go6GEIrcvFY
same 成日會pause睇返啲事件
season 2 故事好睇好多
同埋淨係皇宮景同衫都j死
睇住Netflix果套先
呢套麻麻
Friends
之前見到佢個造型覺得好趕客 ,睇完trailer之後想入場睇
果個禮拜好精彩 killing eve finale + americans finale
死兩次
SHAZAM!
用黑人成件事昇華左 有得吹奏
開場5分鐘一有d人名/event唔識就即上wiki
之後睇wiki page好奇又一個連一個咁睇落去
成日勁耐先睇完一季
shazam都幾正睇落搞笑
但哥斯拉明明之前上集都冇乜點睇過
8掛睇下今次條trailer,睇完 WOW
先唔講粒粒星,啲畫面氣氛配樂 班怪獸個勢
應該唔會幾隻怪打幾下就算掛

完全唔識班怪獸但隱約記得咩樣,記得隻飛蛾
一睇條trailer holy fuck 呢下好鬼epic 靚到

我會支持佢 希望唔好做炮灰要死
有冇人有睇波叔同Showtime 新搞作 Who Is America, 幾好笑

個時你地日日都好多野睇
有killing eve, Americans, handmaid's 仲有未係好悶既Westworld
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞