美劇集中討論區 (21)

1001 回覆
11 Like 3 Dislike
Mimi Leder to Direct Reese Witherspoon and Jennifer Aniston’s Apple TV Show
https://www.thewrap.com/mimi-leder-will-direct-reese-witherspoon-and-jennifer-anistons-apple-tv-show/

Mimi Leder Leftovers主力班底
到底apple facebook個d劇幾時先有得睇

之前見過好似話apple係2019
我覺得confirm哂班底/cast/導演果堆劇會快d有得睇
今晚emmy提名
Americans今年有冇機偷到雞

9成9係got vs handmaid
到底會點播
如果apple tv限定真係食得屎
Handmaid贏硬
下屆就got贏硬
剛睇完

第一個反應:唔_係嘛,要拍多季都唔係咁架

有啲失望
睇到爆左粗

要冷靜下先
有冇人有睇vikings
好難講 今屆Handmaid同got好似仲係55波緊
如果佢唔係又即刻走返去waterford間屋我就接受到
一係lawrence收留佢 / whatever 總之唔想june又返去同waterford佢地生活
佢今次玩咁大,bb都冇埋,冇哂後路
完全想像唔到佢冇後果,就咁又返去間屋度

如果代入返佢想救女個心態可能冇咁嬲
走甩左果班人想救佢,救咁耐都係冇用做唔到野
唯有留喺入面可能有機搵出路帶到人走
(但大前提雖然暫時係唔知佢有咩plan,可以點做 )
好明顯係咁loop
夾硬拖黎做
咁多人冒住咁大既風險咁齊心咁送佢走,點同呢班人交待,仲有作為觀眾其實睇得好辛苦,同你捱過咁多集,最後你唔走,S3 又要捱多次,唔失望就假

Alienist呢D垃圾有份都冇Twin Peaks
stranger things
覺得legion應該要有提名
S2依然高質到爆
根本同Fargo黑鏡同一層次
St s2真心唔值得提名
你睇真啲的話係有㗎
不過係技術項嗰面
美國人最後一季Noah Emmerich都係入唔到supporting actor
淨係講11個集鳩撚到
浪費左我人生一個鐘
Elisabeth Moss係咪會冧莊

私心想Claire Foy / Keri Russell拎
Claire Foy
最後一次提名了
Mindhunter 竟然咁少提名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞