美劇集中討論區 (21)

1001 回覆
11 Like 3 Dislike
佢應該講緊今屆2018趕唔切
因為2019 emmys先輪到呢套入圍
班critics睇完套劇話佢地拍出黎似樣似到好得人驚

鬧交戲場場都好精彩
每次鬧得好勁果D我都會返轉頭睇多次
https://www.youtube.com/watch?v=M6vPXjlOmhw
https://www.youtube.com/watch?v=cdDrzOqo4og
Joe and Joel
J&J同D&D就差得遠喇
Americans 個podcast 有 the Js同cast果d幾好聽

睇finale 第三次都仲係好sad. 去到m 記要pause 陣先

太sad唔想重睇住
但個train scene我都上返youtube睇左兩次

Americans playlist

你睇完個finale真係中左毒咁喎
睇左Sharp Objects頭15 mins

editing/soundtrack已經 成個氣氛
past mix present拍得好正 ww可以學下野
有字幕啦?

Americans playlist

你睇完個finale真係中左毒咁喎
身亡tim

雖然完得好靚好鐘意套劇
但對比起我好似都係對leftovers中毒深啲 果陣睇完S2真係覺得好睇到跪低
有英字
中字maybe今晚

咁快睇完
今晚返去先睇埋果大半集
但好多時神劇一定要有神soundtrack坐陣 可能你覺得d歌太搶戲
之前big little lies都係咁,但係d歌好正好撚好聽 反而我覺得可以將場戲昇華咗
睇頭15分鐘覺得係true detective+恐怖片咁
新相好似係

big little lies 呢隻drama放一大堆歌落去無乜所謂 ending首歌仲出得好神tim
但係sharp objects呢隻個tone可以克制小小 放太多歌我覺得無乜必要 但佢係佢用歌上係幾勁 開頭同結尾用the acid既歌係幾夾
狗衝緊番屋企睇sharp objects
HBO go有得睇 屌佢老母幾時先出電視apps
HBO go 有無英文字幕同係咪1080
中字 英字都有 似720p
sharp objects一見女主角成日聽歌就知將會有好多歌聽
好似BLL個Chloe咁負責播歌
佢揀歌咁有taste我都唔介意聽
聽聞sharp objects今集d歌版權好貴 led zeppelin
今朝返工已經心諗放工未 想返去睇
Amy Adams
聽日Lunch開黎睇先
而家先睇緊Americans s2
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞