美劇集中討論區 (21)

1001 回覆
11 Like 3 Dislike
book ending唔係=S1 finale咩?
finale最尾好有佢地S1第一次去us嘅既視感

They'll remember us
And they're not kids anymore
We raised them
個神父蠢到咁 應該冇乜分別
遲早都會比佢累死

反而我覺得係P&E係因為佢地之間嘅感情而導致比人捉到..譬如佢地為咗結婚而比神父點相..仲有好多hints 令我覺得如果佢地無建立感情會”Good ending”
巴打咁講都好啲,好驚追完第一季打後果啲開始爛
不過呢套一季得6集,可以好快睇完開新野睇

可唔可以整多一集講下佢地之後嘅生活係點,最後佢地會唔會重逢 咁樣完好sad
琴晚睇到s1 ep2,拍得幾有電影感
雖然我覺得男主唔算靚仔,但拍到佢好型
女主都幾靚女
咁耐
better call saul第一集 唔太肯定mike係點做先反追蹤到
佢放第個tracker落去 等追蹤佢既人以為係無電所以換新?
睇哂五季Brooklyn nine nine
有冇同類推薦
佢放走哂條友個tracker d電,再放自己個tracker落去
等人以為個tracker已經冇電所以過黎拎走個舊tracker+放個新tracker落mike度
但條友拎走既舊tracker=mike私伙tracker
咁mike咪可以追蹤返佢轉頭
想睇henry去russia搵佢地
有冇人睇過code black
醫療劇黎
一開始睇到我眼濕濕
可惜播到而家S3係last season比人cut左
Sharp Objects仲有6日 打救星期一
有無啲咩網係介紹GoT? 老人家無記性 睇到一舊舊

kim好撚正 lydia好靚女
Lm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞