『薪火post』BNO 續期資訊(19) 淋病稱BNO權利不變

1001 回覆
34 Like 2 Dislike
有有人想慳錢咪由得佢慳囉,講咁多做咩啫
Home Office 最多咪銷毀下啲舊文件咁,又唔會截龍嘅 好似係
收檔啦7頭...當呢到1V1 WTSAPP呀

討論區我唔出得聲呀傻閪
睇清楚個TITLE未呀

入黎續期POST講唔續...ON撚99
有病睇醫生啦
你續唔續冇人想知
下個post 可以學ps4機主post "港女與非持有人勿入"
唔好,間唔中有啲7頭、8婆、9人入嚟幾好丫,睇完有得笑吓。

人就係咁犯賤,好啲勸佢地唔聽。你勸佢A好,佢偏要試B,直至佢自己撞咗板,就死死地氣去揀返A。

所以唔駛咁勞氣,呢種人話唔埋櫃桶裡面啲外國護照多過你銀包入面啲銀紙。
係喎...下個POST大家想要諗諗TITLE
注意:1987年6月30日或之前,CI既備註欄係無寫香港居留權聲明
而家係得一個人勞氣啫
睇清楚個TITLE未呀

入黎續期POST講唔續...ON撚99
下個post 可以學ps4機主post "港女與非持有人勿入"
唔好,間唔中有啲7頭、8婆、9人入嚟幾好丫,睇完有得笑吓。

人就係咁犯賤,好啲勸佢地唔聽。你勸佢A好,佢偏要試B,直至佢自己撞咗板,就死死地氣去揀返A。

所以唔駛咁勞氣,呢種人話唔埋櫃桶裡面啲外國護照多過你銀包入面啲銀紙。

明明呢度係勸啲入嚟問意見嘅人唔好續
CI DI 知多點
『薪火post』BNO 續期資訊(20) 外地遺失護照要立即返歸?

for consideration
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞