『薪火post』BNO 續期資訊(19) 淋病稱BNO權利不變

1001 回覆
34 Like 2 Dislike
你追多d post先
搵副簽其實唔係咁難

SGPA<1 ,已經第二次,合理。
點先做到
易啦,jupas 揀咗科自己完全無興趣、完全未接觸過,o camp可以full無位,連識人呢個option都斷埋路,返學變咗毒男,完全catch up唔到,吹水科、中英文係ok,可以keep到2.7。但core modules就全部炒粉...

我承認我係有責任讀好啲書,不過咁多年嚟我都仍然認為我絕對揀錯科。 邊一科就唔好講,傳統熱門科,算啦,都過咗十幾年,已經對我無影響
咁又係....你都係第2到開始左新生活
後生仔~大把時間~輸咗~咪重新嚟過~
Life learning... 活到老學到老
所以一張沙紙唔代表你一生,倒頭嚟只係一段小插曲
而家去左歐洲讀書?
諗清楚仲有咩人,同埋依個係一個好大既提醒係你個同人既相處方法係有改下佢
大家寄個陣有冇對摺到d文件
記得睇到唔知邊到話份聲明書可以對摺一次
但d身份證影印本係咪唔摺得
越後生越係少人bno咖,唔知點解。

而家d學校都用蝗語教中文,一日到黑崇拜支哪,點會理bno。到有一日發現原來自己有,突然覺得係一個恩賜,天大喜訊
而家最後生都21歲啦,呢班人都多有BNO
其中一部份
唔該哂呢個post嘅巴打絲打
冇特別問題所以冇留過言 不過跟住啲資料去搞 順利續到了
根本正正常常就係冇咩問題會問
巴打幾時寄到
重等緊
17/5 網上填form俾錢
21/5 郵局speedpost寄
23/5 HMPO收到
30/5 HMPO狀況為dispatched
4/6 收到
邊度的文黎
家變
家變老是常出現
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞