震驚!!遵x補習名師筆記錯漏百出,至今仍在補習界生存!太頑強了!

1001 回覆
1117 Like 21 Dislike
佢啲排版搞到咁闊, 到底本野有幾厚?
係咪下世準備做樹
除左Output, AD, SRAS 呢幾個字之外,
全部都唔知做乜
證明左marketing的力量真係好重要。。。如果唔係個個都補cliff啦
垃圾yy ig story
慢慢來 一定看出誰好誰壞

佢老味 條中文撚又係度單單打打
小人
噤big 做到SA3 同M 應該好搵過so call 名師既
我唔知啦
只係pass 左2個module 都可以打J 真係心諗...
有牌先講啦 FE 30% pass 渣
咪玩啦AY一定搵勁多
Shortage 中四要學既野都搞唔清 我唔覺得佢會教得明out syl既野
當年我sci 轉讀BBA
d econ 讀L 到我想死
個prof : 大家都有係AL 讀過econ 既
依d 比較淺既concpet 我就唔講噤多啦
我地依家discuss 下 其他內容先

我: 我冇讀呀 diu 你
我明mkt
不過我唔係大家依個gen 既
我噤岩入黎睇下姐
其他BAFS既補習名屍我唔敢講好唔好過AY
我唔係打手,亦都冇補過其他名屍
淨係知AY真係好垃圾
真心沒大型補習佬可以教得好P1除左AY,不過P2就算啦
其實名師的notes大部都係past paper。
咁past paper除咗排版差之外,通常都無咩錯漏。
但係名師自己整嘅嘢就99%有錯漏

依兩條題目係名師出嘅
羅倫斯曲線

同一份notes入面嘅past paper
洛倫茨曲線

名師你連同一份notes的Terms都唔統一呀!!!

實際上如果你對用字唔肯定,你可以睇返教育局出嘅文件

搵得多一定係CE AL 年代
當年 sci 既ken chan k kwong
eng joseph li p chan
math w l lee
acct frande so
成堆人補😂
ok
我會慢慢貼
今晚一定貼唔哂
佢講幾個笑話 哈哈笑足成堂 班學生當佢教咗㗎啦
之前報過佢free ciurse 講機會成本講到我成頭? 個堂本身個幾鐘 我3個字就走左
P2係ok,但我覺得hayson好d雖然hayson都係sharon學生
推到比dse學生睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞