震驚!!遵x補習名師筆記錯漏百出,至今仍在補習界生存!太頑強了!

1001 回覆
1117 Like 21 Dislike
你唔好羨慕佢
好慘架咁去旅行法
D旅行錢咪又係學生D錢,他良心過意得去咩?
https://youtu.be/96BQupMEGNM?t=379
比分數王國踢左出黎
Edward fung根本都係有問題

我讀日校果陣佢成日同啲女學生勁close

教又唔係教得特別好

都唔明點解要成日吹奏佢
究竟他點拿到個A翻來呢?值得商討
或者人地用數據呢?反正騙左咁多錢翻來
This Q is CE01 Q47
The official answer is C
貼啲minor嘢輕鬆下

非曲型肺炎

麥當努
我只係拿同公司相比因為beacon真係沒咩太好的英文補習老師
痴撚線 中文讀補佢真係死硬,個個point都1999
咁依題比佢贏囉
雖然我都諗唔到遵理有邊個好

但真係唔好再幫Edward fung打飛機

真係好嘔心
經濟好,免費好
但找到咁多錯都已經證明到他係一個奇疤
呢次你岩
雖然個答案我唔完全認同
CS的確幾好,如果他入beacon或者會好好多
可能個解釋係因為A B D唔係正確答案呢
佢一份notes 成百幾頁,請人幫手都好合理呀 利申我唔太清楚yy team啲嘢,我唔知佢有無參與整notes, 但我老細就自己整大部分,練習先交俾助教
咪玩啦
當年AL CS播video都可以拖6間房
貪你座塔夠細?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞