震驚!!遵x補習名師筆記錯漏百出,至今仍在補習界生存!太頑強了!

1001 回覆
1117 Like 21 Dislike
邊個咁得閒秒負評?
可能有人實力不足,唯有走歪

你以為generally改做usually我就認你唔到?
咁你都搵到
可能佢大學論文全部抄嘅,過唔到turnitin所以third hon
上面解釋左

btw 負評個個係BOT黎?
佢啲notes正正常常嘅嘢真係唔多
其實我好快搵完
負評個個係30秒之內,今晚又咁多花生食,有無人stand by做野呢
呢位名師真係夠曬娛樂性
跟住大家又對比下依兩頁

1. Endowed factors改做Factor endowment
2. 將can be accessed改做accessible
3. 將grows改做increases
3. 將net investment改做investment in capital
4. 將are trained改做exist

教科書四個Point,你連次序都無調過呀!!
有冇咁巧合呀!?

你啲notes = 劣化版教科書
可能有人實力不足,唯有走歪
Moreeee
抄Longman...
你以為得上佢堂嘅人先有資格屌? 知唔知遵理年年回收筆記轉贈去陳校長免費補習天地
講乜柒上堂先明,出錯筆記係陰人之類嘅理由全部係幫遵理倒米
頭先我話名師Notes四個Point的次序同教科書相同
我繼續睇落去發現我錯怪了名師,原來佢都係識得調次序的。

1. 識得將教科書第二個Point調去第一,仲識得將trained同educated前後調轉
2. More advanced改做advanced
3. 都係講entrepreneurs的skills
4. 將英式英文fertilised改做美式英文fertilized,名師真係細心
天地有正氣!名師無抄Notes!

巧合!一定係巧合!!
[quote]天地有正氣!名師無抄書![/size=6][/red]
天地有正氣!名師無抄書!
屌你 有rephrase 左架啦唔係抄!
不過最低級個種囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞