震驚!!遵x補習名師筆記錯漏百出,至今仍在補習界生存!太頑強了!

1001 回覆
1117 Like 21 Dislike
唔通D中英文咁廢就係因為入到u之後退步得太多所導致?
用中文讀真係多得哈哈哈唔少
用英文讀都GG啦,根本係他的econ能力出事,已經唔只中英文
依頁有兩個死罪

1. General Partnership的最高人數改咗十幾年都懵然不知
以前的法例確實禁止20人以上的合夥(partnership),但根據《2004 年公司(修訂) 條例》,這條法例已經廢除!換言之,自2004年起,合夥的東主人數已經沒有上限。

名師的notes out咗十幾年!!!!
《2004 年公司(修訂) 條例》

2. 教Out-syl嘢
DSE Econ唔考Limited Partnership呀!
BAFS就考,死去教BAFS啦!
課程:
我有冇睇錯
第一個簡介
最尾果行係咪寫體誤經濟
原來佢一直都冇違背佢宗旨
合顆人

Andrewlobaby 誠意推薦

點解會有d打岩有d錯
愈來愈覺得條友係on9仔
上Andrew econ學埋中文 抵屌呀
睇佢d notes好似以前d報紙圖片找不同 同數獨咁 唔怪得咁多學生啦有咁多找錯處玩
仲有咩根本性需要
個性字都多鳩餘
夠哂娛樂啊
補佢都係on99

點解補佢架
點解會有人補佢……
食狗肉個例子我都同意,但呢個真心想問,如果你係因為愛護動物唔想佢地流浪先帶返屋企收養,可唔可以理解做其實你都想減少street dogs,咁愛護動物嘅人應該prefer fewer street dogs而唔係more street dogs,i.e. street dogs對愛護動物嘅人黎講應該唔算economic goods?
畫圖唔好用小畫家啦
中間嗰兩條線一條歪、一條穿咗出去

其實就算用小畫家都可以畫好啲
中學補開carl hung
覺得都幾好
利申打手
小學雞筆記

天啊... 點解佢呢條67會做左市場領導
好野
咁垃圾都生存到
有機會同我講下佢啲notes到底好唔好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞