震驚!!遵x補習名師筆記錯漏百出,至今仍在補習界生存!太頑強了!

1001 回覆
1117 Like 21 Dislike
又要翻翻去好文重溫:

知識和娛樂各有需求
樓上有巴打話想睇下cliff嘅筆記係點
特登拎返出嚟影幾張
Cliff既筆記係唯一考完試直到而家都冇掉
已經冇乜需要用 但又唔捨得掉 有學術價值又有回憶 好掛住你呀Cliff bb
記得睇cliff既notes係一件賞心樂事
最正係中英文essay對照
留名
D 排版差撚過我平時溫書d notes
想問下哈哈哈份notes話everyone is a maximizer有咩唔啱 ?有冇巴打可以教下小弟?睇完張五常嗰段嘢都唔係太明

不過點都要講句,推到哈生收皮
有人訓唔著走入黎負皮?
雖然Andrew lo係抵屌 但睇咗咁多日po 覺得outliers似係啲小器屎忽鬼
利申 懸崖門生+有做outliers嘅mock
型佬啲notes咁耐都無見過語意不通
其實dse都咁撚多年
要有咩問題早就應該要處理好啦
有咩理由哈哈哈可以懶到咁
終於有人屌佢d notes又多錯字又排版差

睇黎最應該補中文嗰個係佢而唔係d學生
搵巨人幫幫手
條友當你免費助教幫佢改Notes咋
馬照跑舞照跳
我唔用紅色大字就唔好笑啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞