震驚!!遵x補習名師筆記錯漏百出,至今仍在補習界生存!太頑強了!

1001 回覆
1117 Like 21 Dislike
講真
佢哋同Oscar Ma一樣咋嘛
有邊個無食過學生妹
只係Oscar Ma衰on9 被人爆出嚟啫
好多補習名師都係唔覆男同學message
我用中文讀,教科書叫開歷史成本
最驚d學生信佢唔信教科書
真心, outliers我當年考試都有用你份Mock溫過所以我知你係一個相當有料之人
錯字係on9更唔應該有但越睇越多就覺得黎黎去去都係捉錯字咁好無謂
出多啲佢錯concept錯題錯答案呢啲會精彩好多

btw依然記得當年你份卷好難
嘩屌 睇到自己都開始亂 今晚要拎返cliff 啲note 出嚟望望保平安
同意
不過有啲錯字會害撚死人 一字之差輕則比人扣幾分 重則讀到Concept 都錯埋
依題即係點呀?
又打星、又打交叉、又打錯
大家識唔識做依題?

串錯keywords 都係會收皮架
明顯唔係DSE level啦
回之前做下fact check 先
DSE考呢個?
脫離戰線好耐
想咪全問wealth, income, interest?
但上面冇個揀得落手
脫離戰線好耐
係咪想問wealth, income, interest?
但上面冇個揀得落手

同學仔拎老豆老母啲錢補埋啲垃圾 後唔後悔?
可能一路旅行唔放心所以全程捕住
負評有撚用咩
Preference share Out-syl呀!!!!
你仲叫學生highlight埋,唔好害人啦!

邊有咁易 佢唔出聲等時間過
到時過多一頭半個月就無事,好似當年Patrick cheung咁宜加一樣繼續收生
最多今個月收生可能差小小
雖然咁講 但我都要繼續推
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞