羽絨/風褸/旅行用品討論[3] (Arcteryx,Montbell,Patagonia..etc)

997 回覆
15 Like 2 Dislike
其實咁著都有啲熱 今日長期室內地方 早知短tee+atom lt算
反到公司緊係換返普通風褸啦,仲咁著熱死
我建議你未出貨就改左佢,XXL應該係比 the rock 個種size 去著
出左了
翻學冇帶咁多嘢
請問各位ching有冇係Mountain steals買過野信得過嗎?

Thk
細佬係日本居住,想搵件防風 (有保暖更好) 的 montbell風褸係春天同秋天著下,巴打有沒有推介? 謝謝
突然想買件Gamma LT Goodyear, 但好似差唔多減完價,冇乜靚價

想問下邊度可以試arcteryx AR hoody ?

去過overlander 睇無曬
ifc
天氣回暖個POST就會沉一沉
都唔係嘅,有啲人會想買定黎去旅行
我諗緊mont bell 羽絨 + Marmot hard shell
準備上雪山,氣溫大約-5度 ~5度
Arcteryx hard shell 太貴
或者大家有無其他hard shell 介紹?
Marmot 我見amazon us 賣緊港紙13xx
剛剛係CAMPSAVER幫老婆買左件MARMOT NOME JACKET
第一次買呢個牌子 都幾靚 好滿意
campsaver 有啲款貴過佢官網 or amazon
所以考慮緊係amazon 買,仲可以直寄
Marmot官網好平 不過我買完俾佢cut單
佢話直送香港同送轉運倉都唔得
咁衰
唯有amazon
睇過montbell 日本官網,羽絨唔係平過香港好多
香港如果有折,可能仲平
overlander 要vip 先有85折
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞