羽絨/風褸/旅行用品討論[3] (Arcteryx,Montbell,Patagonia..etc)

997 回覆
15 Like 2 Dislike
Montbell 件rain dancer ok嗎?
岩岩係amazon 買左件,$13xx
琴日喺overlander試過呢件,個款都幾靚又唔太貴
有無人著過TNF resolve2 / first peak zip in?
Cutting我見佢寫relaxed fit 係咪應該要買細一個size

SQUAMISH HOODY MEN'S
Super lightweight, durable and compressible hooded jacket; Ideal as a wind resistant layer for warm weather activities

https://arcteryx.com/ca/en/shop/mens/squamish-hoody

依件幾正,可以接得細
官網同amazon買其實係咪差不多價
我想問黎緊arctery 會唔會再有折,上啲網限美國地址,定係等black Friday先減得最平? 我唔急著
上次黑五ATOM LT HOODY幾錢左右
1. 我想問黎緊arctery 會唔會再有折

唔知

2. 上啲網限美國地址,定係等black Friday先減得最平?

Black friday 平得黎齊碼.
原價 既7折.
就算Black Friday但我無美國地址,可以點買
題外話,個個日本人身格一流, 出面5度同車廂25度都著同一套
呢個post, 第一頁, 第四個post 睇一次
我想問左手手袖有個好大圓形彩色logo
係一個畫出黎既雪山
果件係咩牌
巴打係咪講緊呢個
https://www.lasportiva.com/en#

類似咁, 又藍又黃
驟眼個logo 有d 似canada goose
原來係集運,唔該曬
等其他巴打答你,我諗唔到
SELL: 全新Arcteryx Nuclei AR jacket

Size: XL
Color: Black

有意: https://t.me/gazza6575

試下Mountain Hardware
傾下BASE LAYER囉
差唔多價錢,但marmot 係gore-tex, 係咪好啲?
而且款靚啲
著開uniqlo 咋
有件SMARTWOOL250

上星期尾去東京, 16度, 我著住呢件野行一日都唔使著外套
之後夜晚落雨唔夠10度 就加多件BETA SL 爽死
全羊毛喎...如果出汗,啲汗難揮發
同埋,入室內有乾氣,應該熱到hihi
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞