羽絨/風褸/旅行用品討論[3] (Arcteryx,Montbell,Patagonia..etc)

997 回覆
15 Like 2 Dislike
睇黎百搭d既話要簡montbell果2件 心大心細
正如我係第1個post 講, 唔好貪心. 買一件你現時最需要既溫度既褸. 呢個post 好多巴打, 一開頭都係買一件. 係慢慢見特價就買多件, 有大折又買多件咁累績番黎. 慢慢會完善成個冬天溫度個range.
點解佢個網乜都click唔到?
明白
想問下各位巴打Montbell羽絨係日本買抵啲定香港買抵啲?
我175高,身型偏瘦,atom LT 細碼啱?
大部份時間係日本平d, 除非香港有超大特價.
正如我頭一個post 講, 唔好博. 去試身. 呢度我見到最少5個巴打買左番黎着唔到, 放又無人買.
moosejaw個網可以直送到屋企? 定係要搵代購?
諗緊不如買atom AR,一件過好似方便過atom lt 加底衫
我揀左Atom AR
十度頭有其他衫揀
必須要集運. 我諗你睇晒頭1頁4個post 先, 有晒你問既問題.
巴打我都係咁諗....入左ATOM AR..........因為覺得十幾台係有其他衫可以著
但之後都會心思思入埋LT.......呢D心魔黎既

利申: 留意緊有冇30% DISCOUNT UP既 ATOM LT......
巴打我都係咁諗....入左ATOM AR..........因為覺得十幾係有其他衫可以著
但之後都會心思思入埋LT.......呢D心魔黎既

利申: 留意緊有冇30% DISCOUNT UP既 ATOM LT......
但係我見樓主介紹件AR係0-12度著喎
我入多左件 alpha fl 做 hard shell
可惜遲左見到beta lt特價
HK好凍個陣/去旅行 咪岩著AR
所以咪講緊平時十幾度咪著其他衫囉.....
年頭買左BETA SL, 如果唔係真係可以執件LT
我本身怕凍,香港10幾度都覺得好凍

可能AR啱我多d
睇你咩地方用, 會去到加拿大、冰島、北海道就 beta ar (多D 位layering)

唔係既就
冬:beta lt
春夏雨+秋:beta sl
有7折~8折時就入啦, 好正
agger, 慳到盡過海搭船去ifc來回先係幾蚊, 去試啦
想問下上次BLACK FRIDAY有冇人係平過25% OFF
Black Friday 基本七折
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞