羽絨/風褸/旅行用品討論[3] (Arcteryx,Montbell,Patagonia..etc)

997 回覆
15 Like 2 Dislike
https://www.thenorthface.com/shop/mens-ventrix-jacket-nf0a35ds#hero=0

The north face ventrix jacket
有無人試過?
Alpha sl點睇
當雨褸+夏天露營著
個人認為佢着上身有啲赤肉,寧願等Alpha FL or Beta SL Hybrid 有折先買好過
IFC有koda試,可惜冇xs
點解我去見唔到既

門口左邊lifestyle個度,掛左係入面
太鍾意佢隻深藍色
同埋唔係太想著gore tex pro,好厚好硬
顏色方面冇計
不過Alpha FL其實冇你想像中咁硬,着上身都舒服嘅
而Beta SL Hybrid 都唔係pro shell嚟,佢嗰隻gore-tex係着上身最舒服嘅內籠嚟,個名就唔記得喇
c-knit
緊係 zeta lt / ar 啦
Thx bro
睇下beta sl hybrid有咩色先
想問下PATAGONIA 新版係ICON定字?
campsaver買左件atom ar hoody $192美金
圖案應該係新版 印字係舊
覺得比多60有KAPPA HOODY抵D
有冇巴打有XS既atom ar可以度下實際尺寸
冇哂XS 既Koda Jacket LA
其實鍾sir長期7折
十算七折?
舊 - 繡字
新 - Casual line : logo
新 - Technical line : 印字
都仲係官網平d
搭單求埋XL同XXL
有冇巴打有XS既atom ar可以度下實際尺寸
搭單求埋XL同XXL

問官方仲快,一日就覆
上次喺荃灣overlander試過atom LT XS好鬼細件
你上官網atom ar度逐個問題查下,
睇下有冇人問,我好耐之前睇過一次, 見到有M size,

Atom AR Hoody (Medium)
Chest: 120.5 cm
Waist: 112.5 cm
Back Length: 74 cm
Sleeve Length: 91 cm

仲有

The size small Atom AR Hoody is roughly 5 cm smaller in the chest and waist.

究竟XS 係唔係再細多5cm就唔清楚, 大概掛, 問下穩陣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞