羽絨/風褸/旅行用品討論[3] (Arcteryx,Montbell,Patagonia..etc)

997 回覆
15 Like 2 Dislike
我睇336嘅
同埋夠250就免運架喎
呢個LINK算貴啦巴打
絕版野....係Parka...唔係hoody...
送香港仲有退稅,不過就好似冇免運費
Atom LT vs AR

個人唔太怕凍,間中旅行0-10度左右 加件beta SL and heattech 撰LT 係咪好d?
我建議你去試一試LT 先, 咁你約莫知有幾厚. 件LT 我低過12度我自己係唔夠暖
巴打想買邊件?Brage jacket折完3千尾有交易
啱啱買左件allgron
佢show 349.9
check out變左279.9+15.9直送香港
我睇336嘅
同埋夠250就免運架喎

鐘sir有得試fission sv?
咩色?
佢show 349.9
我睇336嘅
同埋夠250就免運架喎

原來官網仲有得無條件退貨
我講緊outnorth
你講緊官網
佢show 349.9
我睇336嘅
同埋夠250就免運架喎

我講緊outnorth
你講緊官網

睇錯
Thx巴打,之前唔知咩網見過Parka賣200美金,不過得大碼 ,諗落都係Montbell算啦

潮偉巴打 想問呢件嬲 拎黎滑雪得唔得
個時日本買 搵唔返咩型號
如果想買返件arcteryx 風褸,又想有多啲款去試著,係咪都係去The overlander?定係各位巴打有其他好地方介紹?
ifc有專門店
無model 真係唔識....
其實每次用袖口魔術貼貼好個袖就得, 我件 beta ar 都係袖長
黎緊會去澳洲
聽講溫差好大
想買件cortex風褸
見Arcteryx同patagonia有件差唔多款要3k幾
想問下係咪上網買平d
過澳洲又會唔會有
上次巴打貼出黎果件特價女裝kappa hoody送到了
澳洲唔知價錢, 亦唔知有無, 不過上網買平過香港買.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞