羽絨/風褸/旅行用品討論[3] (Arcteryx,Montbell,Patagonia..etc)

997 回覆
15 Like 2 Dislike
嚟緊會去東京想睇下montbell,請問係去專門店定還是有其他店賣montbell 平?

另外除左montbell, 東京仲有咩牌子好?
Finetrack
用料正。
依家有兩件打底一條短褲一件厚褸
thank you ching
上次去東京唔記得咗佢,失敗
日本製真係好好J, 不過個價
喺佢官網見佢個價都幾高吓
arcteryx大家用邊間寄返去維修?上次用香港郵政寄失左隻杯,唔係好夠膽搵佢
有冇用掛號寄?
山と道 唔知好唔好
好... 貴...

比你參考下 我178高,72kg

一件Beta , 一件gamma, 兩件都係細碼

入面著緊一件u記衛衣,一件tee, 一件保暖內衣
另外想問下Arc'teryx Gamma Rock Pant

同Gamma LT Pant 有咩分別?
鐘意hmg 多d 雖然重少少

新玩具, 日版 Beams x Arcteryx 別注 Theta AR , 寄左去屋企人到, 可能weekend 先有機會試上身
貴嘢
好撚靚 幾錢?
100,000 yen
原價確實係99000 yen. 不過我係ebay 見到有人賣$399 usd. 我初頭都驚老番. 不過我search 過呢件唔似有A 貨賣. 咁我去問ebay 賣家. 佢話佢得幾件係度, 段估老番都唔會老番幾件咁堅掛. 佢已經賣左2件藍色, 一細碼一中碼. Comment 唔見有投訴. 藍色得番大碼. 佢講到明唔係老番, 不過有d 吊牌係無左. 但係件衫係堅既.

膽博膽買左, 屋企人今朝收貨, 望落似無問題, 睇detail 位無問題咁囉
我過幾日到手就知, 不過用手機影實會爭d, 我遲d 搵DSLR 影會清楚d. 以暫時搵屋企人睇埋內籠, 唔似有問題.

不過話說ebay 好多人賣正常版既Theta ar. top rated seller 好多$330 有交易. 我呢件以Theta ar 黎講其實叫貴.
我覺得beams x arcteryx件alpha sv好鬼靚 不過好貴
你呢件特別版啊大佬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞