羽絨/風褸/旅行用品討論[3] (Arcteryx,Montbell,Patagonia..etc)

997 回覆
15 Like 2 Dislike
嘿...我會番黎再開旅遊post
香港買smartwool 150 應該去邊度買? 同埋大約幾錢件?
鬼佬網 平時$5X美金
香港去 保捷行
你地有冇買過呢D牌子既戶外褲?

睇左好多...D褲腳都好長 定有買既都係好高既巴打
買過Haglöfs,其實好多都有分short,regular,long,尺寸會有唔同,可以睇返size guide參考
short有d係 30 inseam
Ching, north face 1990 mountain shell jacket 性能如何?
樣就ok,但始終想買黎長著
GORE-TEX® 2L 成840 g重
BETA SL 先 315 g

件野應該又硬又重又厚, 但耐磨

補下DWR 應該著左好多年

出街著夠晒用啦
太重. 你著住佢就知大鑊
執左條PRANA 原來佢SHORT同REGULAR 都係32 INSEAM
睇下寄到返黎咩環境....
PRANA SHORT 係30 喎, 我睇左好多個網都係咁分
頂佢 咁應該岩岩好

我條係Stretch Zion Convertible
我都想買, 不過好似小腿位無修身
深坑已落

AlphaSV, Zeta AR, Kappa hoody, Cerium SV, Beta SLx2 未計Cardigan, Fleece,短褲果d
買到停唔到手
邊度買?平嗎?
有Zeta ar, beta sl 跟本無需要 zeta 玩晒 春秋, 夏雨
唔好畀佢停 我都越買越多
仲有 softshell 未買,
Psiphon FL, gamma lt,

仲有褲未買
遲咗黎,啲優惠無曬
7、8 月轉季又折過
巴打 正想問你去輕井澤 唔行山 依家點著夠暖
著Patagonia Men's Hyper Puff™ Parka 會唔會太過份
輕井澤我4月頭去, 我就咁一見長袖Tee, Atom LT 已經夠暖. Hyper Puff Parka 我估你會熱到標屎.
我4月中去
我得呢件保暖
咁我著件HOODY 加件SHELL算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞