羽絨/風褸/旅行用品討論[3] (Arcteryx,Montbell,Patagonia..etc)

997 回覆
15 Like 2 Dislike
第一頁搵, Neclei AR.
太勇猛。 我試過Beta LT 中碼。 我諗件大碼最少要185高, 或者80Kg 以上嘅人先搞得掂。 你一係夠高, 一係夠肥。
其實我想問一個ON9問題

SIZE X-Small Small Medium Large X-Large XXL
Chest 36" 38" 40" 43" 46" 50"
Waist 29" 31" 33" 36" 39" 43"
Hip 36" 38" 40" 43" 46" 50"
Sleeve 32" 33" 34" 35" 36" 37"

個WAIST 其實佢點計
D 男裝JACKET 放平係度, 其實唔見佢肚腩位有收過
由CHEST到HIP都係直落咁滯
點解會差成7吋....
有風,唔拉鏈透心涼, 拉左鏈beta ar 擋晒,行街黎講爭少少暖,但唔會凍到縮下縮下
買左件XXL atom ar 希望唔會太大
我即頭唔知點number 點work, 所以我既做法係...搵番同fitting 既黎試. 有同款試就搵同款試身.
你講笑咋下話? XXL,Atom ar?
巨人
講真嘅 睇完佢個表 問埋官方 都話XL只係啱啱好 我鍾意鬆身啲 就買左XXL
你190高, 定係200磅重?
咁真係近磅............
男人老狗買咗件大碼女裝著
男裝冇晒貨搞到要買女裝?

我都想買女裝但諗下CUTTING有D怪都係卻步
主要係隻色同型號啱,不過cutting真係怪 第二日想返去換男裝都冇碼俾我換
想搵件The North Face男裝風褸,黑色,揸袖,有冇咩款式推介
今日就咁著Atom LT就夠哂
我有朋友瘦瘦地,平時著TEE 都係短身果D. 佢著女裝好好睇 . 出黎唔似女人.
+1 Sweater+Atom LT搞掂
我係 Alpha SV, 抓毛, 底衫
我同佢都差成10kg 應該ok掛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞