羽絨/風褸/旅行用品討論[3] (Arcteryx,Montbell,Patagonia..etc)

997 回覆
15 Like 2 Dislike
竟然係Kappa 暖過 Fission SV
Fission同kappa差唔多暖,不過fission新版變咗2層,60+80,廠話暖過舊艷版
Black Friday 最平係幾多?

到時再買多件
2017年年中買左件128.83usd
你啱, 我都無留意2層
第1頁, 寫住 0-12 度個d
Arc'Teryx beta sl hybrid 夠做, 不過裡面你一定要有Atom AR 或類似厚度既羽絨打底.
7折,基本上齊款齊碼,如果想再平就要成日捕住
求巴打解答
不死鳥咁多款點分d功能?
難啲,因為等極光係唔會點活動,體溫會跌得好快,預多啲衫穩陣
呢個網信唔信得過
其實佢每件衫都有分咗適合咩活動,官網有講
我買過,正路
即係要防風羽絨?
跟巴打你係個網買左件atom lt
如果預算唔多係唔係揀MONTBELL抵玩D
10月中睇到極光的話, 都應該去到Finland Ivalo 咁北先有機會. 網上website check 到10月中平均運度約-3 度咁上下. 只要唔係去到11月應該唔會好凍. 不過-3 度企係完全無地方檔風既地方, 係一定凍.

無防風羽絨搞唔掂. 或者普通夠厚既羽絨 + 100% goretex 防風風褸著係面.
睇第一頁post , 有件800 fill 既montbell 約 1500蚊
有冇邊隻推介,如果有得折做兩件就正
我自己用Kappa Hoody
琴日買,今日已經發貨
星期二到香港
恭喜兩位
印象中佢係用聯邦快遞,2-3日到手
千零蚊有咩值得買?當比自己生日禮物
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞