Fujifilm討論區(28)無人開POST

1001 回覆
12 Like 3 Dislike
有冇人玩過x transformer ? 試過下 真係sharp 好多

左邊係經過transform
睇price間間都差唔多 係睇有冇貨 我買呢部黑色嗰陣都要留
T20 vs e3 真係睇樣決定
e3 話對焦快 但無人測試到有咩大分別 環境因素影響對焦重大
我上山影景多 所以反mon 好緊要
個人用dpad改對焦點位置 覺得同joystick 差唔幾
但e3無dpad反而係menu唔方便
其實係 真係睇樣 同要唔要反mon 呢個時候
遲下有大update 就x-e3會好d
點解無人講下支16.4嘅
大光圈、夠sharp、可以好近拍
我準備買下一板鏡就係佢
想1024換佢 點睇

早兩日係毒氣室玩過, 16.4 真係堅正。 我手頭都有支1024, 又唔想放, 此終日頭影景冇得彈。
講多啲16.4啊 想中毒
買xpro2 是否不智
同xe-3差不多
有wr
買xpro2 是否不智
同xe-3差不多
有wr

16.4無得頂 想當年同女朋友去日本 一機一鏡 室內室外都無問題
影出黎女朋友全程無投訴 只係話唔化妝唔敢影相 連人帶境輕鬆解決 仲試過用黎自拍
只可惜依家支16.4 已經再無出場機會....
因為轉咗會?
我估佢條女轉左會
應該係 除非唔係
巴打帽事既,大把女影
想問下巴打們xt-20有咩手柄好用? 原廠?
唔放到最大其實縮圖睇唔出有咩分別
下面果張明顯啲
上面睇唔出
下邊係上邊張圖既200% crop
我一陣試下post原圖
點都好 我慣左影+1EV 跟著 執返
如果tran完清咁多 都幾誇張
點解無人講下支16.4嘅
大光圈、夠sharp、可以好近拍
我準備買下一板鏡就係佢
想1024換佢 點睇

早兩日係毒氣室玩過, 16.4 真係堅正。 我手頭都有支1024, 又唔想放, 此終日頭影景冇得彈。
講多啲16.4啊 想中毒

留名 想中毒+1
有無人有興趣收1024
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞