This does put a smile on my face (109)

1001 回覆
29 Like 10 Dislike
150又扮分析大師
比人告就gg
其實佢係咪係屋企愁緊買番晒啲版權番黎
150又扮分析大師
比人告就gg
其實佢係咪係屋企愁緊買番晒啲版權番黎

人地可能係梅鐸個仔
第時做老迪ceo
Runaways同MCU啲關係真係可以話冇

未睇新嗰集
前幾集都已經覺得佢似獨立

Runaways個Tina同Doctor Strange班人冇關
Runaways同MCU啲關係真係可以話冇

未睇新嗰集
前幾集都已經覺得佢似獨立

Runaways個Tina同Doctor Strange班人冇關

佢講明唔係魔法係科技
150算唔算扮鎮定但其實個心荒到死
"Combining with Disney are 21st Century Fox’s critically acclaimed film production businesses, including Twentieth Century Fox, Fox Searchlight Pictures and Fox 2000, which together offer diverse and compelling storytelling businesses and are the homes of Avatar, X-Men, Fantastic Four and Deadpool, as well as The Grand Budapest Hotel, Hidden Figures, Gone Girl, The Shape of Water and The Martian — and its storied television creative units, Twentieth Century Fox Television, FX Productions and Fox21, which have brought The Americans, This Is Us, Modern Family, The Simpsons and so many more hit TV series to viewers across the globe."
隔離登話老迪完美示範JL ending

150算唔算扮鎮定但其實個心荒到死

而家補拍抽老迪水仲趕唔趕得切

笑死 今集SW點衰都唔會衰得過JL啦

JL六億封頂

JL六億封頂

老人k話預計有7.5億埋單
https://www.hollywoodreporter.com/heat-vision/deadpool-will-stay-r-rated-fox-disney-merger-1067651
In a call with investors following Disney's acquisition of 21st Century Fox, Iger addressed the future of Deadpool, Ryan Reynolds' raunchy and lucrative R-rated Marvel franchise at Fox.

"It [Deadpool] clearly has been and will be Marvel branded. But we think there might be an opportunity for a Marvel-R brand for something like Deadpool," said Iger. "As long as we let the audiences know what's coming, we think we can manage that fine."

唔洗再估
Marvel唔會好似fox咁on9封Deadpool口
迪迪尼肯 Feige都會擰頭
出面班友完全忘記左netdlix系列
出面班友完全忘記左netflix系列
我都唔明d人係咪當迪迪尼傻
明知X-men/deadpool賣點係咩都會走去改走去干涉
咁快就話唔想deadpool冇得講粗口冇哂血腥野做乜

你唔好咁大聲啦
出面成班大財團世界級商業精英黎架
又教人cash flow又講股權又幫老迪計埋用幾多資金買fox
而家仲教埋老迪拍戲
唔講以為老迪係一班傻鳩做膠層 好似wb咁

你唔好咁大聲啦
出面成班大財團世界級商業精英黎架
又教人cash flow又講股權又幫老迪計埋用幾多資金買fox
而家仲教埋老迪拍戲
唔講以為老迪係一班傻鳩做膠層 好似wb咁

原來老迪唔夠資金要用股權買架,咁撚緊要的野都知,仲勁撚過全世界的記者

仲有買完fox之後老迪會少左錢依d咁驚為天人的野都睇得出,智商無150都做唔到呀

岩呀 啲人以為Disney 唔會睇下個票房咩
我就覺得Disney 會繼續比deadpool 拍
但可能難啲入MCU
不過Fantastic Four 同其他X-men就好大機會入MCU 架喇
因為其他X-men budget 又高 但票房又唔係高
我諗Dark phoenix 應該係最一套 x-men
唔洗再見到個垃圾妖后

岩呀 啲人以為Disney 唔會睇下個票房咩
我就覺得Disney 會繼續比deadpool 拍
但可能難啲入MCU
不過Fantastic Four 同其他X-men就好大機會入MCU 架喇
因為其他X-men budget 又高 但票房又唔係高
我諗Dark phoenix 應該係最一套 x-men
唔洗再見到個垃圾妖后

J LAW係PASSENGER個陣好似求肥底介紹入MCU
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞