This does put a smile on my face (109)

1001 回覆
29 Like 10 Dislike
咩料呀,隻老人k同150係出面扮專家分析?
sw8好似仲好評過7
出面吹到係sw既tdk

Sw7得個票房姐 又唔係叫好好
Btw睇到review話無好似sw7咁瘋狂rip off即刻鬆左一口氣 聽日睇

Sw 7當初都好高分嫁

7同8而家rt都係93%
8可能會跌多一兩個% 但9字頭應該走唔甩

咁咪即係蘋果出iphone,
三叔照出,以為係智能手機就得,屌你部野爆炸呀大哥

以為人地出咩你出咩都得?
睇下你d野的質素先啦

人地蘋果一開始做得好,之後就算有幾代差照有人買,因為人地建立好個名,dc

完美解說
SURTUR
I am Asgard’s doom!!
True to his word, Surtur fulfills his destiny and-
-DRIVES HIS SWORD THROUGH HELA AND INTO THE HEART OF ASGARD!

好難相信仙姐冇死
穢土轉生做death啦

做black order 囉
會唔會紅💀都穢土轉生變埋black order?

我覺得會

佢兩條友好似好想睇老迪買唔成f4咁
老迪買fox 唔多唔少都想收返堆角色俾marvel用
人地咁大間公司會唔會好似我地咁而家先知原來f4個版權喺第二度呀

就算真係傾唔掂數買唔返f4
mcu都唔會因為咁而收皮
你地dceu都唔會因為咁而咸魚翻生架
SURTUR
True to his word, Surtur fulfills his destiny and-
-DRIVES HIS SWORD THROUGH HELA AND INTO THE HEART OF ASGARD!

好難相信仙姐冇死
穢土轉生做death啦

我覺得會

其實一聽出black order我好驚訝
咁多人你仲介紹多幾個奸角?

所以最合理就係將以前失蹤的奸角變晒做佢地
SURTUR

好難相信仙姐冇死
穢土轉生做death啦

我覺得會

當初red skull俾tesseract彈左唔知去邊
話佢喺宇宙俾thanos執左都ok

人地咁大間公司會唔會好似我地咁而家先知原來f4個版權喺第二度呀

大佬呀,宜家marvel 派一隊部隊都打到你全軍仆街
再俾佢地增兵,仲唔輸多幾鑊,唔講d廢話安慰下d狗仔打飛機點得
SURTUR

好難相信仙姐冇死
穢土轉生做death啦

我覺得會

當初red skull俾tesseract彈左唔知去邊
話佢喺宇宙俾thanos執左都ok

會唔會就係拎支野掉夠隊長個個呢
新仇舊恨,今鋪一次過解決

反正依件野換人都無所謂架啦

再俾佢地增兵,仲唔輸多幾鑊,唔講d廢話安慰下d狗仔打飛機點得

睇佢兩隻真係好撚好笑 潛咗一排又彈番出嚟

佢地差唔多消失
150就自稱去旅行
所以老人k話唔定係150條女
一齊去左扑野

佢地差唔多消失
150就自稱去旅行
所以老人k話唔定係150條女
一齊去左扑野

又會咁啱 DC狗比人屌得最甘嗰陣去咗旅行
過氣高登作家膠文共賞

【專欄 - 藍橘子】睇《正義聯盟》散場時 聽到人話好悶無笑點 英雄又老又醜
https://www.famitsu.hk/articles/2017/11/010467.html
已經搞唔明150同老人k係度拗d乜
f4發行權唔係fox拎住咩?
咁有咩驚?
咁有咩驚?

係唔係都冇關係
唔洗理佢地
佢地覺得自己係經濟學家
教緊老迪做生意
過氣高登作家膠文共賞

【專欄 - 藍橘子】睇《正義聯盟》散場時 聽到人話好悶無笑點 英雄又老又醜
https://www.famitsu.hk/articles/2017/11/010467.html

Logan又唔係Marvel studio 出
又冇爛gag 靚仔
咪一樣受人稱讚
利申 唔鍾意藍橘子
條友成鳩日寫埋哂d 濕鳩港女文學
高登個post原來有小battle睇
過氣高登作家膠文共賞

Logan又唔係Marvel studio 出
又冇爛gag 靚仔
咪一樣受人稱讚
利申 唔鍾意藍橘子
條友成鳩日寫埋哂d 濕鳩港女文學

dc9口吻 dc可以打敗marvel
高登個post原來有小battle睇

隔離登真係好撚低質
IW劇透慎入
https://img.eservice-hk.net/upload/2017/12/13/195245_10428db4162aa8f2855fa2579e6cc74b.jpg

同我估的一樣出依件

我覺得隊長會出可分體雷射定唔知熱能劍盾
Ironman就絕境裝甲但未必係身體,可能係件杉
雷神本身我估係斧頭但homeing係講腰帶

鷹眼係浪人裝?
Wm會唔會改做呢?
Falcon會唔會真係有左超能力?
咁有咩驚?

係唔係都冇關係
唔洗理佢地
佢地覺得自己係經濟學家
教緊老迪做生意

唔講以為佢哋兩個係德國間公司做
咁老定覺得人哋有錢唔搵
肯定德國公司先話得事,fox都係次咋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞