This does put a smile on my face (109)

1001 回覆
29 Like 10 Dislike

想知IM3個細路會唔會係phase 3後做young tony??

之前傳聞tony喺a4會俾a1既回憶harley睇 教佢點用石打thanos

9估
phase 3之後舊avengers大部分人退場
harley承繼tony事業做新iron man
之後搞young avengers

想睇harley同peter合作
daddy兩大門生

佢地仲不停攞ani黎比
嗰時講ani有冇鋪十萬條線再當觀眾狗咁撚先
仲話luke當年都係無啦啦原力突然好勁
當年obi一早講左luke身世俾佢知
有jedi/best pilot老豆加持
就算luke爆seed都好合理啫

果度仲要係new hope已經講咗,如果唔係Luke對Vader嘅仇恨單靠obiwan係建立唔到

仲要luke冚家剷係因為白兵打到黎
加深佢對empire既仇恨 無後顧之憂 要加入rebellion
但rey冚家剷都唔關大戰事
真係冇理由要佢捨身參戰

仲要同我拗話白紙無所謂
我心諗你見邊套戲有主角係一張白紙啊大哥

巴打之前有冇留意影視台啲m狗dc狗大戰
班dc狗俾人撚到唔敢再盲撐jl

無啊
我自問兩邊嘅漫畫都有睇,對DC嘅認識分分鐘仲深過M記,但我睇完JL之後仲憤怒過睇bvs,直程想𠝹爛電影院張櫈
仆你個街你搞乜家科啊DC
作為一個DC漫畫fans,根本唔會撐得落,搞到老爺弱智仔咁on99

早排出面個個post都屌dceu同wb

佢地仲不停攞ani黎比

果度仲要係new hope已經講咗,如果唔係Luke對Vader嘅仇恨單靠obiwan係建立唔到

加深佢對empire既仇恨 無後顧之憂 要加入rebellion
真係冇理由要佢捨身參戰

仲要同我拗話白紙無所謂

我覺得JJ可能下集又扭返轉頭話kylo呃鳩佢
原來今日係dec 16

Stark夫婦死忌

mission report....

daddy

RDJ呢個都整到,反觀對面JL Henry仔啲鬚

我係戲院直頭想笑出黎

其實呢張係邊套戲?

想知IM3個細路會唔會係phase 3後做young tony??

之前傳聞tony喺a4會俾a1既回憶harley睇 教佢點用石打thanos

9估
phase 3之後舊avengers大部分人退場
harley承繼tony事業做新iron man
之後搞young avengers

想睇harley同peter合作
daddy兩大門生

Phase 4個陣Cassie應該都差唔多夠秤
又多個young avengers用

我係戲院直頭想笑出黎

其實呢張係邊套戲?

你竟然唔知!!!
jl呀 我地喺出面撚狗瘋狂貼呢張喎

真係冇理由要佢捨身參戰

仲要同我拗話白紙無所謂

太易估了
再扭過啦

岩岩終於得閒上ht拎hb
訂呢隻野果時如果仔女仲未出世 而家應該兩歲幾

屌 玩ht都要等孫燒系列
好大盒咁喎

成隻1/6 mk43放到入去喎 緊係大盒啦

到時你地訂iw啲ht
分分鐘等到phase4就完先有得攞

hulkbuster咁耐係因為佢開發中途改設計,可以放mk43先咁耐

我係戲院直頭想笑出黎

其實呢張係邊套戲?

你竟然唔知!!!

下, JL唔係得一開頭果part話假咋咩
冇留意之後添
我之前仲以為係MOS既cap圖

真係冇理由要佢捨身參戰

仲要同我拗話白紙無所謂

太易估了
再扭過啦

隱藏meaning
好似yoda講rey偷左d書咁
姐係好似語言藝術嗰d(?)
不過唔係太記得kylo講rey parents嗰句仔細係點

真係冇理由要佢捨身參戰

仲要同我拗話白紙無所謂

太易估了
再扭過啦

隱藏meaning
好似yoda講rey偷左d書咁
姐係好似語言藝術嗰d(?)
不過唔係太記得kylo講rey parents嗰句仔細係點

唔好估啦唔想比人撚啊

佢地仲不停攞ani黎比

真係冇理由要佢捨身參戰

仲要同我拗話白紙無所謂

唔係話 Rey 掌握左 force 之後自己都知老豆老母係咩料,只不過係唔想面對咩??
原來今日係dec 16

Stark夫婦死忌

mission report....

daddy

我係戲院直頭想笑出黎

同一套戲回憶就整得靚,機場大戰就咁柒
btw 超人下巴可能係因為唔夠時間整先咁

佢地仲不停攞ani黎比

真係冇理由要佢捨身參戰

仲要同我拗話白紙無所謂

我覺得係

我係戲院直頭想笑出黎

其實呢張係邊套戲?

你竟然唔知!!!

冇留意之後添

我係戲院直頭想笑出黎

其實呢張係邊套戲?

你竟然唔知!!!

冇留意之後添

屌...個種突兀感呢
你地討論SW好正

堅持巴打

我係戲院直頭想笑出黎

其實呢張係邊套戲?

你竟然唔知!!!

冇留意之後添

屌...個種突兀感呢

套戲一開始就出呢場

屌...個種突兀感呢

套戲一開始就出呢場

係...我認唔到係超人(BVS 超人都香左)

仲以為做咩有條友COSPLAY超人係到UP野

我係戲院直頭想笑出黎

其實呢張係邊套戲?

你竟然唔知!!!

冇留意之後添

https://www.instagram.com/p/BcmcE4eh-2j/?taken-by=madgodmother
呢啲感覺黎既
但呢個應該係用APP整?

屌...個種突兀感呢

套戲一開始就出呢場

唔計呢樣怪,呢個開場加batman捉parademon同everybody know果段幾好
然後就沒有然後

屌...個種突兀感呢

套戲一開始就出呢場

唔計呢樣怪,呢個開場加batman捉parademon同everybody know果段幾好
然後就沒有然後

店鋪搶劫都關大超嘅死事又係on9
你地討論SW好正

堅持巴打

你地討論SW好正

堅持巴打

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞