This does put a smile on my face (109)

1001 回覆
29 Like 10 Dislike
我而家長駐呢個POST

唔知avg3有冇TLJ式待遇 可以凌晨12點場

回返呢個先
今次sw8睇連場真心好撚正
淨係氣氛已經冇得輸
個場好多外國人同cosplay
啲人仲帶埋光劍入場
一開場同其他驚喜位又全場拍手叫囂
如果iw都玩連場 要由邊集開始播起

marvel marathon

ironman 第一集播起

要喺戲院紮營成個禮拜
到播iw嗰時變左人乾
我而家長駐呢個POST

啱架喇
得閒推下post
我而家長駐呢個POST

啱架喇
得閒推下post

想二刷sw8
https://www.youtube.com/watch?v=YXWFYPk11GM

BaTTlama99 19 小時前
Where is Mickey Mouse?

笑到我氣促

屌reddit有人話luke個島個dark side hole係devil's anus

Rey
想二刷sw8

唔係唔睇多幾次呀?
原來19年前Simpsons已經預言過

改名迪迪尼綜合post

仲有侵侵

仲有侵侵

侵侵唔係流咩
不過呢個真係
想二刷sw8

唔係唔睇多幾次呀?

二刷就梗架喇
不過可能過一排先
要過下冷河
想二刷sw8

唔係唔睇多幾次呀?

二刷就梗架喇
不過可能過一排先
要過下冷河

咁嚴重
屌reddit有人話luke個島個dark side hole係devil's anus

大家一齊穿過去

Simpsons
忍唔住好膠都要講句simpson班製作人會唔會係未來人
你問我last jedi係咪好過TESB,就唔會係
不過係好過sw7嘅

個人覺得7同8差唔多
但8有條濕鳩支線 某d位又好牽強 仲未計失望位
咁計好似7好睇d

7係穩陣 劇情算完整 無特別
8多震撼刺激位 睇得爽好多 不過劇情有d暴走

完全贊同
不過中二Ben殺老豆都算估唔到既
或者我幾鍾意Han唔想佢死
想二刷sw8

唔係唔睇多幾次呀?

二刷就梗架喇
不過可能過一排先
要過下冷河

咁嚴重

你睇完得閒追埋sw post
成班fans cw左大半個post
同埋我要等埋屋企人先二刷啫

大家一齊穿過去

個窿又話dark side rey落左去乜事都冇
想二刷sw8

唔係唔睇多幾次呀?

二刷就梗架喇
不過可能過一排先
要過下冷河

咁嚴重

你睇完得閒追埋sw post
成班fans cw左大半個post
同埋我要等埋屋企人先二刷啫

見到佢地戰又幾十頁都唔想睇
可唔可以藍細字講下佢地戰緊咩

大家一齊穿過去

嗰part真係好撚玄
應該係想話佢有俾dark side引誘
但發現就算入左dark side都唔會搵到想要既答案
好過一路忍住唔睇 一路對dark好奇
利申 9up

大家一齊穿過去

我估係show Rey既greatest fear再引誘佢入dark side?
好多藍字
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞