This does put a smile on my face (109)

1001 回覆
29 Like 10 Dislike
太急啦嘛?

SOLO FILMS 都未出好又攪大堆頭

而家似係DC炒短線 食浸英雄片熱潮 分分鐘過幾年出套injustice
支那網講 唔知可唔可靠
如果係真dc係咪想自爆

自爆咩 擺明車馬reboot

又拍大堆頭

講緊佢地一次拍咁多人
reboot冇人會覺得出事
但隔冇耐又拍佢地唔擅長既野就等

成個 flashpoint重點就係 multiverse同原本 timeline有幾唔同, 家陣新 batman同原版果個一樣滿手鮮血睇條撚, 分分鐘 Negan仲正氣過 Ben Affleck
第一集拍 flashpoint等於睇 x men未講好磁力王就出快銀話佢地係父子
又曬左一個故了

如果係真嘅話
真係祝DC fans好運喇

但係如果係咁多個平行時空crossover你地又點睇?
支那網講 唔知可唔可靠
如果係真dc係咪想自爆

又拍大堆頭

講緊佢地一次拍咁多人

成個 flashpoint重點就係 multiverse同原本 timeline有幾唔同, 家陣新 batman同原版果個一樣滿手鮮血睇條撚, 分分鐘 Negan仲正氣過 Ben Affleck
第一集拍 flashpoint等於睇 x men未講好磁力王就出快銀話佢地係父子
又曬左一個故了

如果係真嘅話

客觀D講 marvel都撻左 1 part planet hulk塞入 thor電影, 最初 D人都屌, 睇睇下又 make sense
所以要改篇 flashpoint做 origin片唔係冇可能, 但就真係要 good luck
支那網講 唔知可唔可靠
如果係真dc係咪想自爆

又拍大堆頭

講緊佢地一次拍咁多人

又曬左一個故了

如果係真嘅話

但係如果係咁多個平行時空crossover你地又點睇?

有得玩平行時空多數都係batman
當你初代 batman用 cg整
你叫得郁christian bale, george clooney呢D話你好野

不如除左賓叔全部人cg啦
唔撚係掛
新post頭兩頁都講緊dceu係咩事
http://comicbook.com/marvel/2017/12/12/avengers-4-gwyneth-paltrow-pepper-potts-rescue-iron-man-armor-/

The reason Paltrow in a motion capture suit while filming Avengers 4, which will likely have its actual title revealed after Avengers: Infinity War releases, is because it's a sign that Pepper Potts will be sporting her Rescue armor or another Iron Man suit.

sw8好似仲好評過7
出面吹到係sw既tdk
http://comicbook.com/marvel/2017/12/12/avengers-4-gwyneth-paltrow-pepper-potts-rescue-iron-man-armor-/

The reason Paltrow in a motion capture suit while filming Avengers 4, which will likely have its actual title revealed after Avengers: Infinity War releases, is because it's a sign that Pepper Potts will be sporting her Rescue armor or another Iron Man suit.

It's time to DIE
唔撚係掛

要觀察下人地點做先有得進步
sw8好似仲好評過7
出面吹到係sw既tdk

難D
TDK冇垃圾賣萌外星生物
唔撚係掛

個時就係因為觀察人地出bvs,ca3先改
但睇黎宜定己經唔洗驚
JL all in輸俾Thor solo
sw8好似仲好評過7
出面吹到係sw既tdk

難D

Tdk已經係代名詞

It's time to DIE

你做乜次次都好想佢同tony死咁
雖然我都覺佢好大機會死
唔撚係掛

但睇黎宜定己經唔洗驚

一套大堆頭衰左仲唔知死
世界觀未砌好就出多套大堆頭
marvel而家最大對手係自己
專心搞好phase4 諗下點同xmen (and hopefully f4)玩好過
sw8好似仲好評過7
出面吹到係sw既tdk

難D

Tdk已經係代名詞

但tdk有個班狗話比唔上肥ben既bale喎
唔撚係掛

但睇黎宜定己經唔洗驚

真係發夢都估唔到雷神3 贏到正義聯盟
你試下一年前係高登咁講只會比人當傻佬
sw8好似仲好評過7
出面吹到係sw既tdk

Sw7得個票房姐 又唔係叫好好
Btw睇到review話無好似sw7咁瘋狂rip off即刻鬆左一口氣 聽日睇
唔撚係掛

但睇黎宜定己經唔洗驚

一套大堆頭衰左仲唔知死
專心搞好phase4 諗下點同xmen (and hopefully f4)玩好過

wb冇咁on9 嘅話都叫有得打下
而家係見人地唱首櫻花樹下咁好聽又學人唱
真心炆
見班迷妹研究緊智3劇本
原來最尾智話攬loki 仲有句cut左
本身阿智係掟番梘碟

唔撚係掛

但睇黎宜定己經唔洗驚

一套大堆頭衰左仲唔知死

wb冇咁on9 嘅話都叫有得打下
而家係見人地唱首櫻花樹下咁好聽又學人唱
真心炆

咁咪即係蘋果出iphone,
三叔照出,以為係智能手機就得,屌你部野爆炸呀大哥

以為人地出咩你出咩都得?
睇下你d野的質素先啦

人地蘋果一開始做得好,之後就算有幾代差照有人買,因為人地建立好個名,dc
SURTUR
I am Asgard’s doom!!
True to his word, Surtur fulfills his destiny and-
-DRIVES HIS SWORD THROUGH HELA AND INTO THE HEART OF ASGARD!

好難相信仙姐冇死
穢土轉生做death啦
sw8好似仲好評過7
出面吹到係sw既tdk

難D

Tdk已經係代名詞

但tdk有個班狗話比唔上肥ben既bale喎

兩個版本,冇得比
各有千秋
Then through the window, they see-
-THE MASSIVE FORM OF SANCTUARY-2, THANOS’ WARSHIP
approaching.

asgard真冚家剷
sw8好似仲好評過7
出面吹到係sw既tdk

Sw7得個票房姐 又唔係叫好好
Btw睇到review話無好似sw7咁瘋狂rip off即刻鬆左一口氣 聽日睇

Sw 7當初都好高分嫁
SURTUR
I am Asgard’s doom!!
True to his word, Surtur fulfills his destiny and-
-DRIVES HIS SWORD THROUGH HELA AND INTO THE HEART OF ASGARD!

好難相信仙姐冇死
穢土轉生做death啦

做black order 囉
會唔會紅💀都穢土轉生變埋black order?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞