This does put a smile on my face (109)

1001 回覆
29 Like 10 Dislike
講起唔連戲, 我諗起TFA R2熄左機大半集跟住rey一嚟到resistance基地就自己著返

maz點執到把劍又係
下集到底有幾多野要解釋
az巴
睇下呢段片
mark有講佢對luke走向既睇法

https://www.youtube.com/watch?v=z_IZanoKsHk
btw今朝喺隔離post見到呢句
笑撚死 形容得幾好

Luke 嘅問題係出嚟諗住鎅吓票 點知做埋票王 唯有自己DQ

果邊依家好多新加入嘅巴打都入咗rage mode

本身post1 2仲大戰緊
去到3已經集體入哂dark side

我以為我都已經夠多怨言,點知一篇又一篇聲討文
覺得自己滿腔怒氣
要翻睇正傳+rogue one回味下先得

死囉,大家已經wfc咗Rey

唔係...rey好正
不過rey冇咩好討論
但寫衰luke真係可以有大把野講

就係咁先大鑊,居然無嘢好討論

rey明明係主角
但變左幫luke走出廢老mode同幫kylo升呢既plot device

社工Rey
覺得自己滿腔怒氣

要返睇return of the jedi 中和下
az巴
睇下呢段片

https://www.youtube.com/watch?v=z_IZanoKsHk

一陣睇

我打長文quote你白紙嗰陣仲係大戰緊
過多大半個post就order 66左
覺得自己滿腔怒氣

睇下bf2入面個luke都得 好撚正
講起唔連戲, 我諗起TFA R2熄左機大半集跟住rey一嚟到resistance基地就自己著返

maz點執到把劍又係
下集到底有幾多野要解釋

有巴打仲會話最後一集會詳講rey,我相信會講Rey,但可以有幾詳
覺得自己滿腔怒氣

luke bb
az巴
睇下呢段片

一陣睇

你個match左thumbnail個mark

maz點執到把劍又係
下集到底有幾多野要解釋

有巴打仲會話最後一集會詳講rey,我相信會講Rey,但可以有幾詳

下集起碼要拍3粒鐘
收返呢啲咁濕碎既伏線 再鋪埋最後大戰
jj而家應該好頭痕

屌 我諗起之前有theory話snoke係呢個細路
覺得自己滿腔怒氣

luke bb

黑化LUKE

maz點執到把劍又係
下集到底有幾多野要解釋

下集起碼要拍3粒鐘
jj而家應該好頭痕

如果出埋KOR會唔會又多半個鐘

係 「佢話係就係」嘅環境之下,佢話掃地仔係我哋都奈佢唔何嫁
破舊立新啊
btw...今集luke 個force balance 同origin 都唔同
覺得自己滿腔怒氣

luke bb

黑化LUKE

Luke明明好陽光
而家咁諗覺得有d似dceu整到超人抑鬱咁
btw...今集luke 個force balance 同origin 都唔同

balance要攞埋前傳黎講
你睇返隔離post3頭幾頁啦
我地尋晚討論完

下集起碼要拍3粒鐘
jj而家應該好頭痕

如果出埋KOR會唔會又多半個鐘

哪有時間你老母
全部做龍蝦兵工具人啦

balance要攞埋前傳黎講
你睇返隔離post3頭幾頁啦
我地尋晚討論完

幾好...我spot到既大家都spot到

但追POST就慘

係 「佢話係就係」嘅環境之下,佢話掃地仔係我哋都奈佢唔何嫁
破舊立新啊

其實掃地仔係snoke穢土轉生
az巴
睇下呢段片

一陣睇

你個match左thumbnail個mark

睇左....佢本人都唔鍾意...但佢個解釋同你講既幾似

leia begin to end = same, luke chaned
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞