This does put a smile on my face (109)

1001 回覆
29 Like 10 Dislike
期待Phrase4了
https://youtu.be/Cz1M5i5Y4Qc?t=2m4s
突然覺得可以用依個位先DC

Yeah, I’d say most studios, five, ten years away. Warner Bros, twenty.

次次見呢張圖都大笑
老迪建國
到底係咪輝神日日叫春 話冇f4好難吹過phase 5
老迪就發老脾: 唉屌 重傾咩買版權 成間公司買俾你喇
btw iw會唔會偷偷地拍定彩強

而家拍加唔加得切入a4
發現依個post有d危險
https://youtu.be/Cz1M5i5Y4Qc?t=2m4s?t=2m4s
突然覺得可以用依個位先DC

Yeah, I’d say most studios, five, ten years away. Warner Bros, twenty.

快啲搵人key

次次見呢張圖都大笑
老迪建國

老豆氹仔咁
得喇 咪嘈啦 成間買俾你囉好未 買完返去自己玩啦 唔好阻住老豆做大事

iw就未必 都拍完啦
a4就仲拍緊 有都唔奇
發現依個post有d危險

次次見呢張圖都大笑
老迪建國

老豆氹仔咁
得喇 咪嘈啦 成間買俾你囉好未 買完返去自己玩啦 唔好阻住老豆做大事

iw就未必 都拍完啦
a4就仲拍緊 有都唔奇

A4路過下算啦
特登出唔係咁好
彩強就一定

次次見呢張圖都大笑
老迪建國

老豆氹仔咁

iw就未必 都拍完啦
a4就仲拍緊 有都唔奇

可唔可以一大班人睇日落

好期待sw 認老豆
果個只不過係你養父
hydra 只不過係激發左你個能力
Deadpool 2會唔會即刻補拍抽水
話自己間野畀邪惡老鼠買左
咁依家FOX仲拍唔拍dark phoniex ??
點解會有人ship rey同ben

Runaways同MCU啲關係真係可以話冇
咁依家FOX仲拍唔拍dark phoniex ??

應該拍完
可惜狼人退左休
應該問gambit同Deadpool 2點

應該加埋pixar
睇完sw8了 個人覺得好多star wars元素都冇晒

RR當正deadpool係自己親生仔咁
應該自己拎錢拍個彩強都肯

出場秒9 thanos

出場秒9 thanos

賭佢一開波就嚟返場Amy Adams式歌舞

出場秒9 thanos

雞寶直接用JL式cg換面話我係Thanos
Runaways同MCU啲關係真係可以話冇

未睇新嗰集
前幾集都已經覺得佢似獨立
分分鐘RR已經笠左dp制服call哂俾成隊crew度緊點好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞