This does put a smile on my face (109)

1001 回覆
29 Like 10 Dislike
你地討論SW好正

堅持巴打

你地討論SW好正

堅持巴打

daddy

RDJ呢個都整到,反觀對面JL Henry仔啲鬚

巴打之前有冇留意影視台啲m狗dc狗大戰
班dc狗俾人撚到唔敢再盲撐jl

啱啱二刷完
你地討論SW好正

堅持巴打

我係咪應該保持隊形
雖然唔知咩事

daddy

我係戲院直頭想笑出黎

同一套戲回憶就整得靚,機場大戰就咁柒
btw 超人下巴可能係因為唔夠時間整先咁

關唔夠時間咩事
根本就係cg走鬚個idea on9
本身就好難整得靚

daddy

我係戲院直頭想笑出黎

關唔夠時間咩事
本身就好難整得靚

係因為想改走zack本身嘅set up姐,想做得親民啲嘛,結果弄巧反拙

溫馨提示
sw8禁已解
可以自由討論劇透

我係戲院直頭想笑出黎

關唔夠時間咩事
本身就好難整得靚

係因為想改走zack本身嘅set up姐,想做得親民啲嘛,結果弄巧反拙

特登搵返個舊cm 之前喺其他post講過

睇reddit啲人講
其實wb有同paramount傾過可唔可以痴假鬚
wb甚至提議出錢幫hc喺mi6度cg假鬚上去
(爆料條友好似做開vfx 話加鬚易過整走d鬚)
但paramount梗係老撚都唔制啦
而家你jl柒左係你wb揹鑊
但mi6有咩事就我paramount揹鑊架喇喎
反正hc同我地簽左約 你點執走啲鬚關我撚事咩
睇哂POST
你地討論SW好正

堅持巴打

你地討論SW好正

堅持巴打

你地討論SW好正

堅持巴打

我係咪應該保持隊形
雖然唔知咩事

你又多個fans

我係戲院直頭想笑出黎

關唔夠時間咩事
本身就好難整得靚

特登搵返個舊cm 之前喺其他post講過

睇reddit啲人講
其實wb有同paramount傾過可唔可以痴假鬚
wb甚至提議出錢幫hc喺mi6度cg假鬚上去
(爆料條友好似做開vfx 話加鬚易過整走d鬚)
但paramount梗係老撚都唔制啦
而家你jl柒左係你wb揹鑊
但mi6有咩事就我paramount揹鑊架喇喎
反正hc同我地簽左約 你點執走啲鬚關我撚事咩

係啊但係唔補拍其實無事
你地討論SW好正

堅持巴打

我係咪應該保持隊形
雖然唔知咩事

你又多個fans

你要唔要都join me一齊入dark side?
解禁後係時候哭喪

Luke bb
下集又冇leia
我不能接受original trio既故事咁就完左

由farm boy到force ghost
我地見證左luke既一生
有冇sw8偷拍片流出黎j下 一條都搵唔到

https://www.reddit.com/r/StarWarsLeaks/?st=JB9RDCP7&sh=4ea118ec

成版都係 慢慢睇
我唔明點解果邊仲有人講Rey
連我女朋友睇完都話唔知Rey係度做乜

https://www.reddit.com/r/StarWarsLeaks/?st=JB9RDCP7&sh=4ea118ec

成版都係 慢慢睇

不停走黎走去幫人地角色發展
學你話齋 做社工

不停走黎走去幫人地角色發展
學你話齋 做社工

依家個last jedi乜都無train過,我諗人人有功練+無師自通可能真係諗得過
其實係唔係ep8 luke只係出黎帶新人作用
但變成個個觀眾的焦點放晒佢度?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞