This does put a smile on my face (109)

1001 回覆
29 Like 10 Dislike
After watching The Last Jedi

未睇 出面好危險

有個fd睇完之後話失望

first class 真係好撚正 之後DOFP 已經唔太好 apocalypse 就真係屌都廢事
狼人唔係問題 係佢地有狼人呢個咁好既角色都唔好好運用 要去到Logan 先好睇
死得啦 之前origins 都唔知做乜尻 日本個集看似幾好 但又係麻麻

我都好中意日本果集
狼人同浪人個idea好好又拍得靚
成個故事都好有漫畫感覺

但講番x men狼人做配角好似hulk嘅位置先正常
apocalypse jean 仲衰過JL 超人
出黎鳩叫就羸左

狼人日本真係唔錯 但最尾打機械人samurai 就有啲on9
apocalypse 真係成套野得quicksilver同 magneto 個女& 老婆死 好睇
其他
phoenix 都冇編過 一黎就爆bit wtf

magneto演技carry哂全套
個奸角on9到廢事屌瘋狂my child my child

不過傳聞dark phoenix會比人cancel

Cancel dark phoenix dp2搬檔期讓路比iw

Dark Phoenix 劇照都出埋啦架都會cancel??

拍都拍埋
唔會掛

好似仲係 post production
快點砍掉重練啦屌
未拍好靈鳥就拍鳳凰簡直係史上咁on9
還掂都要 reboot
套野仆直咪整臭哂 x men個 brand
對上一套係 logan咁好口碑可以 carry去 mcu reboot版

first class 真係好撚正 之後DOFP 已經唔太好 apocalypse 就真係屌都廢事
狼人唔係問題 係佢地有狼人呢個咁好既角色都唔好好運用 要去到Logan 先好睇
死得啦 之前origins 都唔知做乜尻 日本個集看似幾好 但又係麻麻

我都好中意日本果集
狼人同浪人個idea好好又拍得靚
成個故事都好有漫畫感覺

但講番x men狼人做配角好似hulk嘅位置先正常
apocalypse jean 仲衰過JL 超人
出黎鳩叫就羸左

狼人日本真係唔錯 但最尾打機械人samurai 就有啲on9
apocalypse 真係成套野得quicksilver同 magneto 個女& 老婆死 好睇
其他
phoenix 都冇編過 一黎就爆bit wtf

magneto演技carry哂全套
個奸角on9到廢事屌瘋狂my child my child

不過傳聞dark phoenix會比人cancel

Cancel dark phoenix dp2搬檔期讓路比iw

Dark Phoenix 劇照都出埋啦架都會cancel??

拍都拍埋
唔會掛

好似仲係 post production
快點砍掉重練啦屌
未拍好靈鳥就拍鳳凰簡直係史上咁on9
還掂都要 reboot
套野仆直咪整臭哂 x men個 brand
對上一套係 logan咁好口碑可以 carry去 mcu reboot版

reboot可唔可以比Cyclops型番次

未睇 出面好危險

有個fd睇完之後話失望

可以再好啲囉,但好多時係班友自己估撚錯一啲嘢就話失望,最撚好笑就係話套嘢係迪士尼合家歡,冇嘢屌到咁樣屌

未睇 出面好危險

有個fd睇完之後話失望

可以再好啲囉,但好多時係班友自己估撚錯一啲嘢就話失望,最撚好笑就係話套嘢係迪士尼合家歡,冇嘢屌到咁樣屌

迪士尼出就係原罪

未睇 出面好危險

有個fd睇完之後話失望

迪士尼出就係原罪

老迪搵埋搵埋咁多污糟錢 套套都啱細路睇 不了

又唔諗下依家啲細路大咗都會睇sw
你睇下隔黎dc 遲啲講batman嘅都係廢老
想當年bvs好正架 有dlc睇

未睇 出面好危險

有個fd睇完之後話失望

迪士尼出就係原罪

其實而家DC都冇咩細路識講
On99出面啲人鳩up當有趣
咁大間迪士尼收購合併有晒策略架啦
Marvel咁大隻金蛋一定有晒計劃
使你擔心
150又扮晒經濟學家,返屋企對住batman打飛機啦
柒碌

AVP可否再出
“We have the opportunity to expand iconic franchises for new generations of fans just as we have done with Marvel and Star Wars… We're also looking forward to expanding the Marvel Cinematic Universe to include X-Men, Fantastic Four and Deadpool.”
On99出面啲人鳩up當有趣
咁大間迪士尼收購合併有晒策略架啦
Marvel咁大隻金蛋一定有晒計劃
使你擔心
150又扮晒經濟學家,返屋企對住batman打飛機啦
柒碌

笑撚死
fox xmen 無撚啦啦升上神台先好笑
mcu係原罪

AVP可否再出

avp兩套都俾人屌到上天花板
但我覺得第一集係ok 唔理劇情係打得幾正
第二集就真係垃撚圾

AVP可否再出

第二集就真係垃撚圾

列尼史葛立即唔拍alien

未睇 出面好危險

有個fd睇完之後話失望

迪士尼出就係原罪

老實講 我都覺得有d失望喎
首先係影評吹大左 睇前半已經覺得唔對路 心諗點解會咁高分
最大問題係佢同7好似唔連戲咁
7 build up左觀眾期望 但8就有d無視呢樣野
如果佢最後拍出黎係令觀眾覺得同期望唔同但一樣好睇甚至更好睇既話當然冇問題
但而家唔係 所以先咁多人屌

屌合家歡就算9數啦
上次rogue one冚球剷又唔見佢地出聲

迪士尼出就係原罪

而家d細路未必識分marvel dc
但唔少細路都覺得batman大超呢d係老土英雄

未睇 出面好危險

有個fd睇完之後話失望

迪士尼出就係原罪

如果佢最後拍出黎係令觀眾覺得同期望唔同但一樣好睇甚至更好睇既話當然冇問題

屌合家歡就算9數啦

只能夠講某條佔得時間較多嘅線太眼高手低

未睇 出面好危險

有個fd睇完之後話失望

迪士尼出就係原罪

屌合家歡就算9數啦

普通人入場應該唔覺得有咩
但如果係sw死忠充滿期望既話睇完應該會失望

迪士尼出就係原罪

迪士尼出就係原罪

新相

屌合家歡就算9數啦

只能夠講某條佔得時間較多嘅線太眼高手低

嗰條線最九唔搭八 cut撚左佢好過

屌合家歡就算9數啦

普通人入場應該唔覺得有咩
但如果係sw死忠充滿期望既話睇完應該會失望

唔肯定係咪關死忠事
有d位係你睇完7開到個頭咁大 點都會expect佢解釋
但等左2年佢好似當觀眾撚狗咁撚
最後希望係下集兜返靚佢

公道講句
除左呢d失望位
其他劇情係好睇既 空戰同光劍fight都正

AVP可否再出

第二集就真係垃撚圾

列尼史葛立即唔拍alien

唔係話下集講返david同shaw咩
又唔拍喇?

新相

想像下d細路第日諗返
由細睇到大既大超就係jl個cg樣

迪士尼出就係原罪

新相

其實換個角度諗,連細路都唔鍾意你地JL會唔會太可悲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞