This does put a smile on my face (109)

1001 回覆
29 Like 10 Dislike
今集仲有一個位好唔滿意,
點解會無人講 "I have a bad Feeling about this" 架!!!!
睇到公海 post 話句野比左 bb8 bi左,
心諗做乜鳩呀

公海係我貼既
見到嗰下都心諗係咪痴線

Errr呢個我反而都接受到
雖然係tricky
但每個星戰角都有權講呢句
只係bb8講嘅唔係英文
只要佢有講就得
點解會無人講 "I have a bad Feeling about this" 架!!!!
心諗做乜鳩呀

公海係我貼既
見到嗰下都心諗係咪痴線

雖然係tricky
只係bb8講嘅唔係英文
只要佢有講就得

如果係chewie講我諗可能多d人接受
心諗做乜鳩呀

公海係我貼既
見到嗰下都心諗係咪痴線

雖然係tricky
只係bb8講嘅唔係英文
只要佢有講就得

bb8邊個位講左先?
心諗做乜鳩呀

公海係我貼既
見到嗰下都心諗係咪痴線

雖然係tricky
只係bb8講嘅唔係英文
只要佢有講就得

bb8邊個位講左先?

開場 Poe 衝個下

WOW?

I don't like thor

WOW?

心諗做乜鳩呀

公海係我貼既
見到嗰下都心諗係咪痴線

雖然係tricky
只係bb8講嘅唔係英文
只要佢有講就得

bb8邊個位講左先?

開場 Poe 衝個下

其實一開始個段好正 POE一個單挑dreadnought
心諗做乜鳩呀

公海係我貼既
見到嗰下都心諗係咪痴線

雖然係tricky
只係bb8講嘅唔係英文
只要佢有講就得

bb8邊個位講左先?

開場 Poe 衝個下

突然彈架deeadnought嗰下好震撼
開場space battle真心好睇
心諗做乜鳩呀

公海係我貼既
見到嗰下都心諗係咪痴線

雖然係tricky
只係bb8講嘅唔係英文
只要佢有講就得

bb8邊個位講左先?

開場 Poe 衝個下

仲撚9 HUX

雖然係tricky
只係bb8講嘅唔係英文
只要佢有講就得

bb8邊個位講左先?

開場 Poe 衝個下

仲撚9 HUX

Urgent message

...about your mother

WOW?

Marvel最西利係佢套套戲本身set好左要交代d咩,所以就算拍得差都唔太影響票房,所有野係線性發展緊一步一步黎

Ironman出美單眼佬,話俾你知依個世界係有好多唔同英雄唔似之前個d英雄片咁

Hulk,片尾出tony話會組隊

Ironman2出黑寡婦,單眼佬做正式配角,帶出神盾局

Thor,片尾帶出宇宙魔方,暗示洛基會搞出一壇大野

隊長,直頭話埋俾你知我地要正式組隊

就算avg1都只係前哨戰,之後要打的係thanos

一套套有關連有進展黎

相反dc
Mos無,只係講超人
SS差唔多唔關事,只係最後batman話等我地黎搞以後
WW,又係唔關之後的事,只係介紹返WW,同樣的隊長都有講黎緊avg啦

即基本上得bvs一套係黎講之後的野屌

屌你兩個笑死我

仲撚9 HUX

hugs
佢今集真係負責派膠
開頭俾poe撚
想抆槍 見kylo醒返即刻淆底收返埋
一force choke就認死狗叫kylo supreme leader
臨尾kylo落order 佢大聲重覆一次就當係自己落order

仲撚9 HUX

hugs
佢今集真係負責派膠
開頭俾poe撚
一force choke就認死狗叫kylo supreme leader
臨尾kylo落order 佢大聲重覆一次就當係自己落order

呢個角色又比Kian撚咗

仲撚9 HUX

hugs
佢今集真係負責派膠
開頭俾poe撚

其實佢應該整霸氣d
本身諗住佢係同ren平起平坐爭權咁
同埋個演員好型
我發現係果邊大家都有共識咁skip咗啲人身攻擊reply

仲撚9 HUX

hugs
佢今集真係負責派膠
開頭俾poe撚

其實佢應該整霸氣d
本身諗住佢係同ren平起平坐爭權咁
同埋個演員好型

比kian撚咗啦

hugs
佢今集真係負責派膠
開頭俾poe撚

HUX上集幾型架

今集唔係比人撚就比人用FORCE虐打
收購左fox之後我覺得呢到面係mcu podt
但內裡係老迪綜合都冇咩問題
應該全年都會有岩topic有人推post

hugs
佢今集真係負責派膠
開頭俾poe撚

HUX上集幾型架

今集唔係比人撚就比人用FORCE虐打

點解啲講 sw係人人有功練 果啲唔睇下 first order 得一個force sensitive 嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞