This does put a smile on my face (109)

1001 回覆
29 Like 10 Dislike

我覺得如果incredibles入埋MCU就屈喇

將f4當incredibles真人版拍

啱喇
搵返火力克組隊 反正佢有份配音

如果F4 搵美隊,會唔會搞佢當年嘅gag呢
我想知嘅仲有拍好果堆fox戲會唔會加碼放啲MCU嘅人入去呢

mcu收哂以前堆human torch
killmonger同cap有對手戲就好笑
如果dp喺度就開始抽水 叫佢地flame on

fox新嗰堆戲都唔知乜料 睇定d先
同埋個deal好似要一兩年先完成
唔會咁快有crossover啦

我同情第一集個細路ani多啲

個細路直頭痴左線
鬧lucas毀佢童年 又搞到吸毒又坐監
仲要大個左樣柒哂

所以同情佢 記得ep1又係餓左班fans好耐期待已久 點知上畫後比人屌到仆街
所以個細路童年除時係街比人打都唔出奇 你知外國d人係幾咁痴線

其實ep1 fail都唔係個細路既錯
佢都好無辜
不過emma watson都因為拍hp喺學校俾人欺凌
而家咪又正常人一個
有時都好睇個人承受能力

個細路直頭痴左線
仲要大個左樣柒哂

所以同情佢 記得ep1又係餓左班fans好耐期待已久 點知上畫後比人屌到仆街
所以個細路童年除時係街比人打都唔出奇 你知外國d人係幾咁痴線

佢都好無辜
而家咪又正常人一個
有時都好睇個人承受能力

其實點解做童星會被欺凌?
但emma watson係人生蠃家

二次都拎最差男主角

Liar!!!!

呢句嘢我啲friend打機成日quote
然後即死

前傳最好睇就係呢段
但d對白真係痴撚線
乜high ground乜I HATE YOU!!!!!!!

佢都好無辜
而家咪又正常人一個
有時都好睇個人承受能力

d細路好撚小學雞架嘛
會笑你 拍戲出名好威威啦 咁樣
ew話佢喺學校舉手答完問題 d同學會話葛來分多加10分
好撚仆街架

佢都好無辜
而家咪又正常人一個
有時都好睇個人承受能力

d細路好撚小學雞架嘛
好撚仆街架

外國啲bully好撚誇

二次都拎最差男主角

Liar!!!!

呢句嘢我啲friend打機成日quote
然後即死

前傳最好睇就係呢段
但d對白真係痴撚線
乜high ground乜I HATE YOU!!!!!!!

I loved you Anakin.
I hate youuuuuu!!!!!!

啱喇

Marvel係世人嘅希望
相比之下DC又要reboot咁款真係

啱喇

Marvel係世人嘅希望
相比之下DC又要reboot咁款真係

宜家MCU仲係推緊上去未見顛覆,唔使咁快加新血,到phase4回一回氣再勁爆先有睇頭

佢都好無辜
而家咪又正常人一個
有時都好睇個人承受能力

d細路好撚小學雞架嘛
好撚仆街架

佢好似話d同學係佢面前扮光劍聲

痴撚線封面
屌 煩人係咪唔識規矩
咪話左唔好劇透住囉
仲貼圖

想洗眼

Dllm 我咁好丁

我覺得成套最唔好丁係佢

真係虧阿ben仔你講得出
唔除頭盜就ok既
除左就

多左條疤順眼左好多,同埋今集可能髮型有d唔同,覺得今集個look ok

個細路直頭痴左線
仲要大個左樣柒哂

佢都好無辜
而家咪又正常人一個
有時都好睇個人承受能力

手殘負皮咗Sor

佢都好無辜
而家咪又正常人一個
有時都好睇個人承受能力

d細路好撚小學雞架嘛
好撚仆街架

外國啲bully好撚誇

唔只bully 嘅,本身拍戲都已經好撚大壓力啦,Carrie Fisher 當年都係成名太早又得唔到福伯搞到take 嘢
Mark又出嚟屌

Mark又出嚟屌

心痛

影評真心痴撚線
大部分都讚
仲要講到best sw in 40 years

係咁zoom 落自己對波度

I'm a toy

真係嬲,整撚死晒D舊人
但保護衣物係關乜事,leia冇喎
同埋係講緊leia屈機係太空游水,全部人死晒佢隔一陣乜事都冇咁喎

leia屈機+整死哂舊人
特登俾個紫頭女人上位 但又整死埋佢
如果下集話leia其實咁樣重傷死會make sense啲

紫頭女人好正其實,但死得好無辜,個時仲估佢係叛徒
希望到時咪撚真係用leia係度扮冇事然後死左呢招
chewie應該真係受不了

光速撞船嗰下正到仆街
好似話下集會time jump
可能話十年後leia係安詳老死左呢

咁都make sense d,如果唔係革命軍得幾丁友都唔知點打
係咁避足佢地十年,期間訓練新人吸新血,個小朋友長大,又有新jedi,
之後係傾計期間講某次leia唔知點死,rey呢十年又勁左 ,finn同肥妹生左仔做左革命軍其中一要員,chewie仲係咁多毛

唔想再見到肥妹
不如話佢同柒頭跟leia出任一齊中伏死算

直情話佢今集救唔返算啦
Ben真係
仲要冇左個頭盔

佢個髮型拎我諗起某個好黑人憎既大師

I'm a toy

I'm a toy

Hot toy嚟
sw推post大法
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞