This does put a smile on my face (109)

1001 回覆
29 Like 10 Dislike

Luke明顯係寫臭咗

點解 好唔開心

問kian點解咁鍾意反高潮囉

講真....尋晚真係訓得唔太好

二刷完忿怒值仲上昇咗啲咁

唔係廢老就係死

Ackbar

Ackbar變咗工具人,而hux就化身成小丑

佢好似死左?臨尾唔見佢同EP6位外星人副機師

死左....之後個briefing poe(?)好似有講 ackbar香左

係炸主艦控制室果陣死咗

去左邊...

去左邊...

瞬間被遺忘

去左邊...

瞬間被遺忘

好撚型

係炸主艦控制室果陣死咗

得leia 變左做superleia 先冇事

其實比leia 咁死左仲好我覺得

但一集死哂luke & leia 我怕好多戲院凳都會比人界

去左邊...

瞬間被遺忘

好撚型

下集如果出又係變工具人就會柒化

去左邊...

瞬間被遺忘

好撚型

仲記得TFA個時討論仲講到好HIGH大家好期待

係炸主艦控制室果陣死咗

得leia 變左做superleia 先冇事

其實比leia 咁死左仲好我覺得

但一集死哂luke & leia 我怕好多戲院凳都會比人界

結果都係一集死哂

去左邊...

瞬間被遺忘

好撚型

仲記得TFA個時討論仲講到好HIGH大家好期待

然後kian唔記得咗有呢樣嘢
加入白紙backup戰團
今集仲有一個位好唔滿意,
點解會無人講 "I have a bad Feeling about this" 架!!!!
睇到公海 post 話句野比左 bb8 bi左,
心諗做乜鳩呀

話時話呢把野好撚型
點解會無人講 "I have a bad Feeling about this" 架!!!!
心諗做乜鳩呀

me 心情

WOW?

死左....之後個briefing poe(?)好似有講 ackbar香左

聽到特登提佢名話佢死左嗰下
我個心穿左個窿
今集第一滴血
心諗做乜鳩呀

公海係我貼既
見到嗰下都心諗係咪痴線

WOW?

I don't like thor
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞