This does put a smile on my face (109)

1001 回覆
29 Like 10 Dislike
覺得自己滿腔怒氣
要翻睇正傳+rogue one回味下先得

要返睇return of the jedi 中和下

luke bb

黑化LUKE

Luke明明好陽光
而家咁諗覺得有d似dceu整到超人抑鬱咁

YESSSSSSSSSSSSSSSS

我就係唔鍾意咁 luke明明係好樂觀,唔會放棄 why

luke bb

黑化LUKE

Luke明明好陽光

我屌

人老左係grumpy啲架喇
unless you are yoda
btw...今集luke 個force balance 同origin 都唔同

balance要攞埋前傳黎講
你睇返隔離post3頭幾頁啦
我地尋晚討論完

幾好...我spot到既大家都spot到
但追POST就慘

你追post就會見證住大家由jedi order集體入dark side
az巴
睇下呢段片
mark有講佢對luke走向既睇法

[url]https://www.youtube.com/watch?v=z_IZanoKsHk[url]

一陣睇

你個match左thumbnail個mark

睇左....佢本人都唔鍾意...但佢個解釋同你講既幾似
leia begin to end = same, luke chaned

mark由頭到尾都屌劇本
但rian要佢咁行 佢都冇辦法
其實佢可能比任何人都了解luke呢個角色
唔鍾意snoke's ship
原來今日係dec 16
btw...今集luke 個force balance 同origin 都唔同

balance要攞埋前傳黎講
你睇返隔離post3頭幾頁啦
我地尋晚討論完

幾好...我spot到既大家都spot到
但追POST就慘

你追post就會見證住大家由jedi order集體入dark side

me: ok

屌 我諗起之前有theory話snoke係呢個細路

係 「佢話係就係」嘅環境之下,佢話掃地仔係我哋都奈佢唔何嫁
破舊立新啊

其實掃地仔係snoke穢土轉生

我之前不停咁講,如果naruto入面鳴門係好似Rey咁寫嘅話,一早比人腰斬咗
Rey嘅情況就好似
六道走出嚟同佢講 你係我個仔轉世。
觀眾:點解啊都無講過
六道:我話係就係

情況就係咁樣,Rey到依家都係靠setting砌出嚟嘅角色,經歷近乎0
原來今日係dec 16

Stark夫婦死忌
原來今日係dec 16

Stark夫婦死忌

mission report....

岩岩終於得閒上ht拎hb
訂呢隻野果時如果仔女仲未出世 而家應該兩歲幾

屌 玩ht都要等孫燒系列
好大盒咁喎

成隻1/6 mk43放到入去喎 緊係大盒啦

到時你地訂iw啲ht
分分鐘等到phase4就完先有得攞

有冇人想要home coming隻ht im/spidey
有冇玩開巴打冇訂想接收
原來今日係dec 16

Stark夫婦死忌

daddy
嘩...睇緊POST2....開始黎料

luke bb

黑化LUKE

Luke明明好陽光

我屌

人老左係grumpy啲架喇
unless you are yoda

接受唔到

我之前不停咁講,如果naruto入面鳴門係好似Rey咁寫嘅話,一早比人腰斬咗
Rey嘅情況就好似

情況就係咁樣,Rey到依家都係靠setting砌出嚟嘅角色,經歷近乎0

佢地仲不停攞ani黎比
嗰時講ani有冇鋪十萬條線再當觀眾狗咁撚先
仲話luke當年都係無啦啦原力突然好勁
當年obi一早講左luke身世俾佢知
有jedi/best pilot老豆加持
就算luke爆seed都好合理啫
原來今日係dec 16

Stark夫婦死忌

daddy

RDJ呢個都整到,反觀對面JL Henry仔啲鬚
原來今日係dec 16

Stark夫婦死忌

daddy

想知IM3個細路會唔會係phase 3後做young tony??

Rey嘅情況就好似

佢地仲不停攞ani黎比

果度仲要係new hope已經講咗,如果唔係Luke對Vader嘅仇恨單靠obiwan係建立唔到
原來今日係dec 16

Stark夫婦死忌

daddy

我係戲院直頭想笑出黎
原來今日係dec 16

Stark夫婦死忌

daddy

想知IM3個細路會唔會係phase 3後做young tony??

之前傳聞tony喺a4會俾a1既回憶harley睇 教佢點用石打thanos

daddy

巴打之前有冇留意影視台啲m狗dc狗大戰
班dc狗俾人撚到唔敢再盲撐jl
原來今日係dec 16

Stark夫婦死忌

daddy

之前傳聞tony喺a4會俾a1既回憶harley睇 教佢點用石打thanos

9估
phase 3之後舊avengers大部分人退場
harley承繼tony事業做新iron man
之後搞young avengers

佢地仲不停攞ani黎比

果度仲要係new hope已經講咗,如果唔係Luke對Vader嘅仇恨單靠obiwan係建立唔到

仲要luke冚家剷係因為白兵打到黎
加深佢對empire既仇恨 無後顧之憂 要加入rebellion
但rey冚家剷都唔關大戰事
真係冇理由要佢捨身參戰

daddy

巴打之前有冇留意影視台啲m狗dc狗大戰
班dc狗俾人撚到唔敢再盲撐jl

無啊
我自問兩邊嘅漫畫都有睇,對DC嘅認識分分鐘仲深過M記,但我睇完JL之後仲憤怒過睇bvs,直程想𠝹爛電影院張櫈
仆你個街你搞乜家科啊DC
作為一個DC漫畫fans,根本唔會撐得落,搞到老爺弱智仔咁on99
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞