淘寶集運集中討論區 (9) 雙11餘波未完/雙12又到了

1001 回覆
16 Like 9 Dislike
京東買嘢會用官集定私集?
官集好似好貴
有無人哩幾日用順豐集運 係咪雙12又無出貨

旺旺問客服好過啦.
用SF 咁貴都係買個客服有人應機
依家有事 , 係時候用呢個服務.
官集好似好貴

前面有人講過佢細細件野都會包好大盒
官集好似好貴

果個係蘇寧易購或者淘寶既大型官方旗艦店(強制要用蘇寧快遞)

旺旺問客服好過啦.

問左啦! 佢死都話答唔實幾時發貨
官集好似好貴

果個係蘇寧易購或者淘寶既大型官方旗艦店(強制要用蘇寧快遞)

我記得之前免運果陣係有人講過京都都係咁所以集運要小心
巴集入倉好慢
巴集入倉好慢

應該就會正常返掛,睇fb d 補發苦主就清完
2017-12-19 星期二
15:16:44 快件到達 【廣州白雲集散中心】
04:28:51 快件在【寧波總集散中心】裝車,已發往 【深圳集散中心】
04:11:12 快件到達 【寧波總集散中心】
00:04:04 快件在【金華義烏集散中心】裝車,已發往 【寧波總集散中心】
2017-12-18 星期一
23:04:59 快件到達 【金華義烏集散中心】
22:39:58 快件在【義烏新屋村營業點】裝車,已發往 【金華義烏集散中心】
22:31:39 順豐速運 已收取快件

屌,一定投訴,
明明寧波每日直航香港,而家去廣州托柒?

旺旺問客服好過啦.

問左啦! 佢死都話答唔實幾時發貨

順豐係咪就執?
我係雙12用4px,有件貨15號已經副左倉,但係到呢一刻都未做到集運同顯示重量。呢排仲要唔知係咪個system傻傻地,一件貨send左4-5個messages黎。
4px
完全死心,順豐將我件貨死左係廣州
我係雙12用4px,有件貨15號已經副左倉,但係到呢一刻都未做到集運同顯示重量。呢排仲要唔知係咪個system傻傻地,一件貨send左4-5個messages黎。
4px

仲用4pc
想問下如果我想聖誕節前送到 唯一選擇係唔係得番順豐?

我都有好幾份聖誕禮物 12號買, 18 號到曬順豐個倉俾集運費, 依家仲未發貨
巴集入倉好慢

應該就會正常返掛,睇fb d 補發苦主就清完

似係我件貨可能包裝細,比人攝撚左落底
神州入倉同比錢都好快
但出極都出唔到貨

我都有好幾份聖誕禮物 12號買, 18 號到曬順豐個倉俾集運費, 依家仲未發貨

咁大獲 忡唸住順豐會快d tim
我雙11用4px全部貨都到大陸個倉
但係佢又唔發貨 上去問客服又話有異常
我雙11用4px全部貨都到大陸個倉
但係佢又唔發貨 上去問客服又話有異常
又退唔到貨 都唔知可以點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞