淘寶集運集中討論區 (9) 雙11餘波未完/雙12又到了

1001 回覆
16 Like 9 Dislike
集運王 原來唔比運食物. 我依家先知
集運王比唔比運食物/暖貼
點解TAOBAO寫住到左倉 集運王個到都係話我未到貨

集運王Facebook講明唔夠人手
咁樣有人運禁野
都會側側膊運到落黎

有冇人知4PX官集 幾時收爐

運D野入面有電池,會唔會過唔到關

同個賣家講,佢話運到
咁早......
死ser
有冇人知淘寶官方集運幾時收爐?
您的包裹已被顺丰集运仓签收
您的包裹已被顺丰集运仓正常入库
投递到代理站

做乜事
佢放個server係自己office真係好on9
有時工廠驗電就要停機,一陣起唔番就好笑
其實巴集星期日會唔會做智能櫃,定係順豐星期日唔做智能櫃
SF櫃唔係SF放的,集運/網店同SF登記,SF會分發個戶口同密碼比佢地,
之後公司自己去個櫃個畫面入密碼開櫃自己放入去,之後SF每單收番公司錢,
公司好似要同SF拎位,而家太滿,搞到SF本地果d順手寄順手取都唔再比櫃拎。

SF而家好落力同業主立案法團傾放櫃。

星期日佢哋乜柒都唔做
SF櫃唔係SF放的,集運/網店同SF登記,SF會分發個戶口同密碼比佢地,
之後公司自己去個櫃個畫面入密碼開櫃自己放入去,之後SF每單收番公司錢,
公司好似要同SF拎位,而家太滿,搞到SF本地果d順手寄順手取都唔再比櫃拎。

SF就快一地都係櫃
仲係咁租舖放櫃
同果d自助洗衣店合作最好啦,d洗衣店窄既得一面係洗衣乾衣機,拎另一面放櫃咪得。
SF而家連村屋都寄廣告信叫佢地合作,放係村口

SF就快一地都係櫃
仲係咁租舖放櫃
同果d自助洗衣店合作最好啦,d洗衣店窄既得一面係洗衣乾衣機,拎另一面放櫃咪得。
SF而家連村屋都寄廣告信叫佢地合作,放係村口

有啲洗衣舖已經有
甚至見過車房都有
屋企樓下都無啦啦放左兩組櫃,但明明商場本身都有間SF
唔怪得星期六出咗庫到今日都冇嘢囉
巴集睇個樣應該縮皮, 會唔會運輸公司轉咗一批
星期六無人番工. 星期日先入庫,如果貨多星期日應該入唔切庫, 唔知係咪新年問題,
做唔到今發明到. 呢個真係大問題. 以前真係好快第二日中午12點就叫我攞貨
唔係多咗人用 投資會大咗咩. 反而變差咗.
前年就係開始多人用,投資擴張攪埋海外集,結果咪一鑊熟幾乎收皮囉!
記得佢上年海外爆晒鑊+前年1111死晒後,個膠登巴打負責人走佬唔做,
成個集運無人駕駛成四個月
操作時間 操作站點 操作 下一站點
2018-02-03 04:44:53 集運王國內中轉站 发件
3日仲未收到
而家想搵間今發明至,係咪都冇乜可能
雖然啲嘢係唔急用
而家想搵間今發明至,係咪都冇乜可能
雖然啲嘢係唔急用

順豐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞