淘寶集運集中討論區 (9) 雙11餘波未完/雙12又到了

1001 回覆
16 Like 9 Dislike
係咪比人扣左果車 好似係有iqos私煙
集運王應該比唔夠錢共產黨
今日轉運, 睇下門市自取又等幾耐......FACEBOOK 到話轉咗關口 唔明係報關定點....
總之大多數都會2日後先攞到貨.
我想問下淘部kindle hdx7落黎正常sf得唔得
用開嘅自取點執笠
最近嘅自取點都要搭車先到
有冇人試過用屋企附近嘅商業大廈地址攞貨?
同送貨哥哥講喺地面攞得唔得
我都買咗 280人仔. 無伏, SF 當然唔得啦. 可能要打稅. 用私集
但記住無OTG . 連唔到讀卡器 , U盤. 叫賣家刷 CM12. 行AN 5.0
瘋狂集運原來重係到?
之前唔係大陸股東走佬 HOLD住一堆貨威脅要分錢. 果期勁多苦主.
依家咩境景.
會唔會用佢風險都好高, 有冇人重用緊?
想買染髮劑 有咩集運可以運落香港?
神州收體積重越黎越狼死
成日亂咁收,問佢點樣先計體積重永遠9唔搭8
買幾張公仔揮春計我1.8kg 真係忍唔到旺旺屌鳩佢
我用集運王 連一個無印既坐
45X65X60
評貴150 HKD ,佢話真係咁計架WOR...
神州收體積重越黎越狼死
成日亂咁收,問佢點樣先計體積重永遠9唔搭8
買幾張公仔揮春計我1.8kg 真係忍唔到旺旺屌鳩佢
我用集運王 連一個無印既坐
45X65X60
評費150 HKD ,佢話真係咁計架WOR...
XX王又出現今發明到
咩區先
觀塘
食屎 真係無下次
唔撚肯改重量 同我講佢地本身已經有優惠券叫我用
順豐智能櫃而家要揀兩個選擇, 真係避得就避了
巴打個間運食物過唔過到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞