淘寶集運集中討論區 (9) 雙11餘波未完/雙12又到了

1001 回覆
16 Like 9 Dislike
用開sf 今日分開比錢有件貨唔小心default左4px
而加全部都未發貨 想知有冇辦法可以將4px件貨去埋sf

價一樣既退款再買
唔係既襯未發貨搵客服轉

係搵淘寶客服定係個賣家
想問揀送貨上門但如果叫佢等我落樓下攞 咁樣洗唔洗收廿蚊
比埋呢次機會集運王

退錢 重新買過
唔好意思 想買電子產品
如果叫個賣家唔好送埋電池(普通aa電)
會唔會有官集肯運架?

價一樣既退款再買
唔係既襯未發貨搵客服轉

係搵淘寶客服定係個賣家

當然係賣家 賣家出貨
集運王fb 比係咪比人屌
我都諗緊轉邊間

本身都用巴集同集運王
不過經過雙十一之後已轉會

用緊呢間有今發後/後後到
前排已經清晒雙十一啲貨

一講又會多人用

ON撚99
本身用巴集 轉左去集運王
集運王哩排仆哂街
用番巴集 其實都好驚
得一件貨
12-10集
12-12有得拎

好彩
話說 上個post我話幫老細買野 多寶漏左貨 佢一路拖 一路都唔覆我
今日上左去佢地觀塘倉個邊倉搵職員幫我聯絡佢公司
我係咁話可能比人偷左要報警

即刻有人覆我Whatsapp 之後話搵到 今日補送

應該好多人知 勿相認
有冇巴打淘過傢私?點運先抵屌

唔好揀啲(體積重/6000)嘅私集
本身用巴集 轉左去集運王
集運王哩排仆哂街
用番巴集 其實都好驚
得一件貨
12-10集
12-12有得拎

好彩

巴集好失望, 上年都有用. 點知, 今年做苦主,
一個月先補到件貨比我. 好彩果件唔急用.
依家FACEBOOK 重未清晒苦主, 唔知今次17年內收唔收得晒貨.
有幾間店重未發貨,又慢過人......
遲發貨..果幾件又跌入苦主行列........
有冇人知都左集運倉要點樣退番比賣家?
已申請左退款
有冇人知都左集運倉要點樣退番比賣家?
已申請左退款

好多私集都可以退件,只要唔係大件,都係收幾十手續費only
11 11 . 12 12 d 賣家通常幾耐先發貨?
我買左7定8樣野一個人都未發貨
11 11 . 12 12 d 賣家通常幾耐先發貨?
我買左7定8樣野一個人都未發貨

今日
今日終於收齊雙11嘅貨 垃圾4px

你雙十一集左幾多件貨?
雙12最後無買到野,
祝大家快D收齊雙11嘅貨.

你雙十一集左幾多件貨?

9間鋪16件貨
我用多寶集運懶人火鍋會唔會比多寶拒收
官集用順豐係咪冇得揀用智能櫃收?一定要用順豐自取點或7仔?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞