淘寶集運集中討論區 (9) 雙11餘波未完/雙12又到了

1001 回覆
16 Like 9 Dislike
21號朝早出倉 今日仲未有更新
希望大家趕得切今日攞貨
卡關王 22號離開個倉 今日都未到
我都係21出倉,頭先睇到左青衣
卡關王 22號離開個倉 今日都未到

我拎果間鋪頭過埋今日就休到星期四
想拎都拎唔到
有無巴打仲未收到11月既貨
我11月29號集 到今日都未收到SMS
求指教
用邊間??

中通
我11月21號集 收得一件 話分三次送

中通 分兩次送 第一次11月23攞完 第二次到今日都未有 上次要佢地退款 夠膽死拒絕 申請淘寶介入 要我俾咩憑證 有無人知咩嚟
失敗咗, 要等 27號佢地開工先有得攞
我件貨都係要等到27囉!不過27號d貨積埋幾日假期到時都未必派齊,玩下手又等多1~2日
有咩集運可以運到模型油/油漆落香港?
雙11同雙12都用集運王自提點 無事發生
順豐站拎要等埋個sms先

通常會有電話,但唔一定
唔想屋企人知,又填咗屋企地址就搵cs改順豐站拎啦
聖誕前無得拎
要等27
Facebook message 覆都唔覆
我都係攞唔到, 可能貨多上唔到車 . 派件人手不足.
只有等, 當然希望快D攞到. 要假期後先享受到
填順豐站地址加編號
有冇人知多寶現況如何
順豐智能櫃星期日派唔派件?
我想問下
如果件貨物過左 轉運倉收件時間 到
咁件貨會點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞