淘寶集運集中討論區 (9) 雙11餘波未完/雙12又到了

1001 回覆
16 Like 9 Dislike
分享一下呢個PS4手制套,17蚊人仔,無味,又唔黐手汗,幾好
[url]【我剁手都要买的宝贝(包邮 黑角正品原装PS4手柄硅胶套PS4SLIM硅胶套PS4PRO手柄保护套),快来和我一起瓜分红I包】http://m.tb.cn/h.Wv4d11F 点击链接,再选择浏览器打开;或复制这条信息¥oWd90Ke3JsS¥后打开👉手淘👈[/url]
貼錯
觀塘個女仔好正
用點對點成5日都未送到黎
緊急,朋友結婚,有一堆野,週末急要,淘寶店唔送香港,要轉運。
大約7kg 30x30x15 cm

15吋laptop size既盒

我打算星期6上深圳自己去攞
有沒有邊間關口取貨點推薦

做左申手黨 Sor
另外會上網check
你未試過大陸自取, 趕時間又重要既用順豐集運落黎好過啦
如果d貨冇電池/會拒收既野
全程順豐應該趕得切
大陸段都用埋順豐寄
講真你咁急 直接聯絡賣家叫佢用順豐直送落香港啦 運費都要豪
如果賣家發貨點唔係廣東省 最快都要兩日幾三日先到順豐深圳個倉
你急件到咁 點都要豪少少 或者都要冒個風險係買完但都趕唔切weekend用到
經過集運倉都會嘥時間
有時我 cos 啲嘢急起上嚟都係同賣家傾改直運再補拍運費
通常店家都好易話為
你可能試吓問店家發咗貨未,未就即刻改
集運王客服講嘅野完全唔可信
話6點到依家都未有sms
呢期都轉咗集運王. 唔錯. 但無得計半KG. 不過首重10蚊都OK .
順豐遇到清關d野仲未嚟到香港
神州食哂屎咁
身邊朋友都話佢轉左物流勁耐
諗住用開廢事轉
點知星期五集落黎,而家乜消息都無

睇黎真係要轉會
苦主

睇記錄上星期5已經到轉運站, 到今日都未送
去fb睇, 有D 3月頭的單都未派送 mola mola

係時候轉會
轉咗派貨佬真係好大影響, 已經唔再係神州,
用多幾次係咁, 轉會都得.
巴集就係轉咗派貨車隊. 自取點慢咗一日,
因為有時星期六都唔派貨. 星期1-3內要轉運, 見FB 都有班人已轉會
有乜好介紹?
3月頭仲未派
我d野仲急住下個月去旅行用
Mola mola
咁我用神州係咪算幾好彩
你幾時到?我岩岩再催佢佢話正常聽日到(星期五集)
我半個鐘前收到 同你一樣時間發件
好彩冇再用神州
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞