淘寶集運集中討論區 (9) 雙11餘波未完/雙12又到了

1001 回覆
16 Like 9 Dislike
咩事?

我前排件貨因陝西落大雪結果運左8日先到轉運倉

請問而家淘寶直送,用圓通
就算送上商業區係咪都要收30附加費?
我公司係灣仔
咩事?

我前排件貨因陝西落大雪結果運左8日先到轉運倉

有無人試過用官方集之後 比完錢 扣埋數 但待發貨果到唔見有集運單待發
想問下淘野食既話,邊間方便同平?而家用緊立信
依家集運王星期日派唔派件? 淨係知星期六唔發貨
【据说帮我解封的朋友,2018会有意想不到的好事发生哟】http://www.dwntme.com/h.Z09Ryrx 点击链接,再选择浏览器打开;或复制这条信息¥jByK0OcjfVh¥后打开👉
手淘👈

求互助
話說依定順豐又唔用得咩⋯⋯
我去到結算個頁面無左個堆官方集運既⋯⋯
想問深圳灣口岸係咪有好多快遞公司
要退貨
想問深圳灣口岸係咪有好多快遞公司
要退貨

有齊4通,好似係
上百度地圖睇位置 有街景圖.
上香討見到d人話執柒哂
唔係掛.. .上官網睇地址搬咗係邊?
一係羅湖都好方便 一出關上羅湖城橋底就有間中通.
想其他公司 就向火車站方向 , 連極品 優速, 全峰 都有.
我上出名果幾間的官網睇分店深圳灣都冇
有無gel頭好用風筒推介
巴集唔聲唔聲咁停咗最近我嗰個自提點
有無巴打知 天貓國際個d 鋪頭 係咪全部真野?
越做越差, 已經做唔到今發明到 可能慳皮.
巴集唔聲唔聲咁停咗最近我嗰個自提點
越做越差, 已經做唔到今發明到 可能慳皮.

仲要唔係平喎
有無巴打俾4px屈件貨係大形貨件唔俾一齊集?
有冇人今日支付寶俾極都俾唔到錢 用tap and go咭
我12月上去時見係執曬
執剩順豐一間
人家最新消息講到-貨量較多,如果客人想可以準時落單,請謹記於官網貨品登記清楚貨品單號~,如有不便,敬請見諒!!

基本即係重有好多客做得差左都唔憂做,始終佢係私集如佢唔諗住攪大盤生意擴充,佢有一定客都夠做,多客反而好似1111咁頂唔順爆鑊,所以依類私集做到服務一般都夠晒佢生存,唔需要咩比客優質服務架喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞