淘寶集運集中討論區 (9) 雙11餘波未完/雙12又到了

1001 回覆
16 Like 9 Dislike
2018-Apr-09Mon.
03:29:04【深圳市】广东省深圳市宝安区光明新区派件员:胡丽芳 18124196062正在为您派件
03:29:04广东省深圳市宝安区光明新区 已收入

差唔多成48個鐘都無郁過 是咪正常
想買家俬,知唔知邊間有得指定時間送貨?
 我都試咗呢間, 時快時慢. 今日都未到觀塘自取點.
第一次用圓通直送
Check到件貨琴日到咗葵涌
送去九龍通常需要幾多日?
同埋屋企冇人可唔可以叫佢擺低喺門市我自己攞?
個客服電話打極冇人聽
唯有喺度問下
要去管理海外物流先睇到喎
用神州 3月29號 到依家都未送到黎 請問可以點催
打佢電話問
今日咩事,件野星期日發依家仲清緊關
轉咗集運王觀塘自取, 再測試一下, 派貨時間唔係好穩定時快時慢. 再報告
冇追po 想問下咁多位有冇邊間集運係唔計體積重
利申 用緊神州 成日計體積重好貴
用集運王少咗件貨唔賠俾我啊唉
佢話check 咗cctv正常打包喎
集運王真係要試多幾次, 先評測.
上一次又唔用麻包袋 件貨都幾大件.
只用膠袋重要唔夠大, 用膠紙去包住.
想問係咪無麻包袋呢一樣野
集運王真係要試多幾次, 先評測.
上一次又唔用麻包袋 件貨都幾大件.
只用膠袋重要唔夠大, 用膠紙去包住.
想問係咪無麻包袋呢一樣野

佢地不嬲唔用,我都諗住轉會
私集新手想請教,我明白好多嘢禁運,做人應該唔好咁誠實。
但如果我想用間私集佢又要產品描述,仲要貼埋貨物網址,咁我一定衰硬?
舉例我想訂支香薰油,之前試過官集都成功,但私集就唔知咩情況啦 ...
我都係照寫, 零食, 香薰油 都比運
無視個禁運 list?
唔知係咪好多人轉用集運王,而家做唔到今發明到
小小液體冇問題,但係煙,玩具槍呢啲就真係唔好,我有朋友試過運活魚,好彩冇出事
我近期都試用過, 唔係成日做到今發明到.
懷念以前巴集, 第二日中午到. .........
有冇人用4px集運 比完錢之後待發貨一欄冇出現集運張單
中藥寫拜祭用品
有冇巴絲試過搵國內代購買外國野應該點經大陸運黎香港
因為經大陸集運黎香港會平過直送香港
但係就唔知點集運 因為外國件到中國之後由大陸快遞接手送貨,佢地會比個新運單編號佢 搞到唔知點登記返件貨
有冇巴絲有呢方面經驗知點搞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞