淘寶集運集中討論區 (9) 雙11餘波未完/雙12又到了

1001 回覆
16 Like 9 Dislike
本身用巴集 轉左去集運王
集運王哩排仆哂街
用番巴集 其實都好驚
得一件貨
12-10集
12-12有得拎

好彩

巴集好失望, 上年都有用. 點知, 今年做苦主,
一個月先補到件貨比我. 好彩果件唔急用.
依家FACEBOOK 重未清晒苦主, 唔知今次17年內收唔收得晒貨.
有幾間店重未發貨,又慢過人......
遲發貨..果幾件又跌入苦主行列........

巴集其實算好快
今次試下用hotbuy 回購之前巴集運過既貨
點知郵費仲貴左
以為會平d

今日終於收倒巴集既貨,最後件單件轉運發貨到收倒花了十天
集運王哩排仆哂街
用番巴集 其實都好驚
得一件貨
12-10集
12-12有得拎

好彩

依家FACEBOOK 重未清晒苦主, 唔知今次17年內收唔收得晒貨.

雙11,內部請新員工,整到d件全部亂晒.....
大時大節唔好用...

佢冇事冇幹,係仲可以今發明天自堤鋪...
新手想問野,客服唔應機,上黎請教巴絲打
我想問電腦mon 用神州集運洗唔洗經敏感專線,定普通就得
等左半個月都未有消息去攞貨 中通垃圾
官方邊間可以運到有内置電嘅嘢黎香港
官方邊間可以運到有内置電嘅嘢黎香港

有內置電 賣方通常唔會發貨畀集運

mon 算電子嘢
神州客服好耐先應一次機架

mon 算電子嘢

新手同問
無線mouse洗唔洗經敏感專線
係唔係有鋰電池就要經敏感專線?
集運王哩排仆哂街
用番巴集 其實都好驚
得一件貨
12-10集
12-12有得拎

好彩

大時大節唔好用...

巴集真係越來越唔掂。
唔計1111,1212,上次我諗住買得多野,叫佢送上屋企,最後個司機到咗樓下話我落去攞,我又心急on 99所以真係自己落去攞。

攞完覺得唔對路,因為其實我樓下隔幾條街就有舖頭自提,但而家我比貴咗但都要落樓自提 ,所以就message客服,佢地就話送貨唔關佢哋事,係我同司機溝通問題,堅持唔肯作出任何賠償。

如果唔係佢個自提點方便我,打死都唔再用

mon 算電子嘢

新手同問

敏感專線有咩唔同, 係咪可以大量過食物, 收貴幾多. .
個名好正 敏感. 咸咸地.
今次1212快左好多

可能好多人1111嚇驚咗唔敢再買
集運王哩排仆哂街
用番巴集 其實都好驚
得一件貨
12-10集
12-12有得拎

好彩

大時大節唔好用...

巴集真係越來越唔掂。
唔計1111,1212,上次我諗住買得多野,叫佢送上屋企,最後個司機到咗樓下話我落去攞,我又心急on 99所以真係自己落去攞。

攞完覺得唔對路,因為其實我樓下隔幾條街就有舖頭自提,但而家我比貴咗但都要落樓自提 ,所以就message客服,佢地就話送貨唔關佢哋事,係我同司機溝通問題,堅持唔肯作出任何賠償。

如果唔係佢個自提點方便我,打死都唔再用

我問過送貨係送上門,除非冇電梯....
比著我就一定唔落去

同你一樣,自提點係正我樓下,先會用

同埋佢以前d優點冇晒
自提店冇到付...
體積計返大路計法,冇除2...
SMS到貨時時收不到...
冇左巴打,成日搵唔到cs....

而家淨係得返D獨家自提點

mon 算電子嘢

新手同問

敏感專線有咩唔同, 係咪可以大量過食物, 收貴幾多. .
個名好正 敏感. 咸咸地.

用4PX 有冇伏 星期一話出左庫 今日問話到左香港等清關
用4PX 有冇伏 星期一話出左庫 今日問話到左香港等清關

伏到仆街出左庫10日先拎到
請問點解我支付寶冇錢但直接話我付款成功既
第一次用
想問巴集一般係幾耐送到香港…
我兩日前集左
依家貨物追蹤都完全無update過…
想問巴集一般係幾耐送到香港…
我兩日前集左
依家貨物追蹤都完全無update過…

依家變咗. 好慢. 出咗車之前第二日就收到門市自取點.
依家要等多日.
之前補貨果件等咗 4日先到.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞