淘寶集運集中討論區 (9) 雙11餘波未完/雙12又到了

1001 回覆
16 Like 9 Dislike
建議盡量, 咪撚用
越做越差, 以前做到觀塘門市, 7點前落單, 第二日可以攞貨, 依家轉咗運輸手足, 後日先到貨.
如果條友派慢少少, 第三日先到.
已轉會 試咗第二間都唔錯, 同巴集同一間自取點.
[新手求教]
睇中左個電腦mon,問左幾間都話唔送香港,我估可能係代理問題。
想問下,如果我用私集,件貨會唔會寄到落黎?
如果唔用神洲仲有咩好介紹嘅集運公司
有冇巴打知邊間集運會收活體動物 我想買寵物龜
想淘電腦椅 用官方集運係唔係貴好多?
順便問埋集運有冇得選擇送貨上門時間?
有無人用多寶集運18號出既貨俾海關扣住左
一排無淘寶,想問下少少嘢
官方直送係咪冇咗揀自取,定係我搞錯咗啲嘢
係無左
唔知點解
無 唔好喺度累街坊
我發現連普通水族用品都唔比運
玻璃缸
亞加力缸
溫度計
咩鳩都唔比
想買d衫, 手機線, 用咩集運好
因國內中轉站所在的工業園突發停電, 現在仍然進行緊急維修變壓站, 據園區管理處的再三了解下, 估計今日一整天都無法恢復電力。
故, 原定今晚的集運貨件將無法出口。所有集運將順延到4月6日到港。
而貨件的簽收入倉程序將會延至電力恢復才可進行.。

垃圾大陸電網
岩岩淘完野,(淘野比左錢),用左集運(集運等到哂先比錢),可唔可而家再淘加野落去一齊集運
集運王 沒有之一
我用4PX
如果你未揀送黎香港就可以再加
我都中咗伏......重想買野都唔知幾時整好......
用4px...22號到而家仲未出庫可以點搞 問佢幾時出又回我
亲,您提供的这个号码无法查询,请您提供下物流单号
系统异常导致的呢 需要我们登记 给IT 修复这个异常哦
聽日上面d集運開唔開工
大多都不收不發
報警啦咁耐都唔出
想問下大件啲嘅貨 (eg 電腦枱) ~21kg
平時剩係用多寶寄開細件野 求集運推薦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞