呢到有冇人食開電子煙?

1001 回覆
53 Like 210 Dislike
留名
Lm學野
用開煙斗

窮人玩精工
有無人可以答下,
我搵ijust s 佢話係direct output voltage,
又無顯示最大幾多w,其實即係點?
有無人可以答下,
我搵ijust s 佢話係direct output voltage,

冇得睇watt數
睇霧化個ohm佢自已計輸出
新手買部有screen既比較好
有得自已control個watt
有無人可以答下,

冇得睇watt數
睇霧化個ohm佢自已計輸出

但會唔會話用得啲輸出太高會太高負荷危險個啲見到有個網話咩唔好用某啲coil,會引致電池爆炸
http://www.thevapeshophk.com/product/motiv-kit-wismec/

巴打覺得呢隻點

求巴打用開既J油pm
研究下

長玩唔推薦呢d
買部細細部有screen架啦
貪過癮既可以買黎試
......
<blockquote>有無人可以答下,

冇得睇watt數
睇霧化個ohm佢自已計輸出</blockquote>
但會唔會話用得啲輸出太高會太高負荷危險個啲見到有個網話咩唔好用某啲coil,會引致電池爆炸

佢講既應該唔係呢支 呢支有晶片保護
但最好搞清楚咩叫ohm咩叫watt
試下靠自己行過經過問過打少少
其餘靠大家補充

Thevapeshophk
位於西營盤 外國老闆
價錢係實體店黎講係做到最平
有問必答 有心講解
但要英文

Room 86
旺角好景 港人老闆
有YouTube channel 講解新商品
我自己試過睇片留言 解答詳盡
價錢以topbox mini為例 700-720hkd
油 有得試 但無得丁

Indragonet vape
旺角西洋南街 港人老闆
我自己上過去 一入去
幾大煙 濛濛地
幾好傾
價錢 topbox mini 同上
油 有得試 但無得丁

Checkpoints
幾間分店
服務態度 未知
Topbox mini 1450hkd 轉身即走

Ig shop
Mr.vape.king
港人老闆 我自己幫襯開
有問必答且詳細
Clone野會注明
Topbox mini 700
油無得試 有得丁

淘寶
我自己未試過淘 等大家寫
上面有錯 幫手改 加野
只知煙油平一大半
只係留意過 千語 漠北 極品
其餘靠大家補充

位於西營盤 外國老闆
有問必答 有心講解
但要英文

Room 86
旺角好景 港人老闆
油 有得試 但無得丁

旺角西洋南街 港人老闆
我自己上過去 一入去
幾大煙 濛濛地
幾好傾
油 有得試 但無得丁

Checkpoints
幾間分店
服務態度 未知

Ig shop
港人老闆 我自己幫襯開
有問必答且詳細
Clone野會注明
油無得試 有得丁

淘寶
上面有錯 幫手改 加野
只知煙油平一大半
只係留意過 千語 漠北 極品

set 做template
<blockquote>&lt;blockquote&gt;有無人可以答下,

冇得睇watt數
睇霧化個ohm佢自已計輸出&lt;/blockquote&gt;
但會唔會話用得啲輸出太高會太高負荷危險個啲見到有個網話咩唔好用某啲coil,會引致電池爆炸</blockquote>

呢家野都真係要啲時間理解
<blockquote>&lt;blockquote&gt;&lt;blockquote&gt;有無人可以答下,

冇得睇watt數
睇霧化個ohm佢自已計輸出&lt;/blockquote&gt;
但會唔會話用得啲輸出太高會太高負荷危險個啲見到有個網話咩唔好用某啲coil,會引致電池爆炸&lt;/blockquote&gt;
但最好搞清楚咩叫ohm咩叫watt</blockquote>
呢家野都真係要啲時間理解

P=v^2/r
<blockquote>&lt;blockquote&gt;有無人可以答下,

冇得睇watt數
但會唔會話用得啲輸出太高會太高負荷危險個啲見到有個網話咩唔好用某啲coil,會引致電池爆炸</blockquote>

呢支無咁多野搞 無油加油 無電差電
本身會有3個霧化器送 0.5 0.3 0.18
中意邊隻就買返邊隻 建議買返原廠
簡單易用 想玩高級d就唔好睇呢支
<blockquote>&lt;blockquote&gt;&lt;blockquote&gt;有無人可以答下,

冇得睇watt數
但會唔會話用得啲輸出太高會太高負荷危險個啲見到有個網話咩唔好用某啲coil,會引致電池爆炸&lt;/blockquote&gt;
但最好搞清楚咩叫ohm咩叫watt</blockquote>

呢支無咁多野搞 無油加油 無電差電
本身會有3個霧化器送 0.5 0.3 0.18
中意邊隻就買返邊隻 建議買返原廠
簡單易用 想玩高級d就唔好睇呢支

我新手試一陣先,之後再玩mod個啲
睇睇下又想玩呢套
https://item.taobao.com/item.htm?spm=a1z10.4-c-s.w5003-14630418143.1.qKi8mz&amp;id=520516651079&amp;scene=taobao_shop

套餐三

巴打有咩feedback

依部主機幾抵玩
RX2/3 又平

你講你呢果部抵玩
定我簡呢個淘寶套餐抵?

有無巴打分享淘寶店?
其餘靠大家補充

位於西營盤 外國老闆
有問必答 有心講解
但要英文

Room 86
旺角好景 港人老闆
油 有得試 但無得丁

旺角西洋南街 港人老闆
我自己上過去 一入去
幾大煙 濛濛地
幾好傾
油 有得試 但無得丁

Checkpoints
幾間分店
服務態度 未知

Ig shop
港人老闆 我自己幫襯開
有問必答且詳細
Clone野會注明
油無得試 有得丁

淘寶
上面有錯 幫手改 加野
只知煙油平一大半
只係留意過 語 漠北 極品

新手上路 想借vape來戒煙 但宜家兩樣都有食
換新油有冇計可以快d清左上一隻juice個味,好難頂

死左圖

死左圖

好似幾靚喎支野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞