呢到有冇人食開電子煙?

1001 回覆
53 Like 210 Dislike
已到手 感覺同真煙有好大差距

巴打買左邊款? 咩油?
我冇食開煙,因為呢個post令到我對Vape 有啲興趣,如果食啲冇焦油同無丁既煙油對人休有冇害?
我冇食開煙,因為呢個post令到我對Vape 有啲興趣,如果食啲冇焦油同無丁既煙油對人休有冇害?

點先知係咪儲油

一般係咪每次食都要加油

現今科學未知長遠對身體有冇影響
http://www.dailymotion.com/video/x4ca7cj
呢套片明珠台做過 但唔知仲有冇RECORD
A billion lives/十億人生係部關於電子煙既紀錄片
由Attention Era Media拍攝,Aaron Biebert指導
希望HK會有得睇

官網網址: http://ABillionLives.com

官方預告短片:
https://www.youtube.com/watch?v=PdBCCt8Io7k
官方預告短片2:
https://www.youtube.com/watch?v=_vlTS19_b5E
導演訪談:
https://www.youtube.com/watch?v=dJaA8W5qHgQ

以下是官方網站的簡介翻譯 (from 台仔):
A Billion Lives不只是部電影,更是個時代的革新。
我們不希望讓十億條性命成為金錢與腐敗的犧牲品,我們的主旨是人們應該要有自由─能選擇更健康的替代品的自由,而為此,我們所要做的事便是挑戰社會現狀。

為什麼我們要拍攝這部電影呢?
無論何處,我們總是能看到大企業們模糊真相,並進而影響上百萬人的人生。無論是食品、健保、政治,而現在他們將魔爪伸上了菸品的替代品上來了。有著近乎無限資金的上位者們總有辦法掩蓋實情,只要他們願意。
身為電影製作人,我們被賦予的職責就是傳達必須被世人所知曉的故事,幫助弱勢者發聲,讓這個世界變得更美好。
對一名電影製作者來說,能傳達一個足以改變上億人人生的好故事的機會是如此難得。藉由拍攝十億人生,我們得到了如此一個寶貴的機會,而我們更不會將之白白浪費。
我們會全力以赴,將這部電影製成能對整個世代有決定性影響力的電影,並解放上百萬個、被菸品左右的人生。

以下是影片說明的翻譯:
更多新訊請查閱http://ABillionLives.com
於本世紀,預計將有十億人死於抽菸,不過這個預言已經有了個解決辦法。這個方法並不完美,但是藉由轉用電子煙,死於抽菸的人數將會大大減少。不幸的是,有些大人物想將這些新科技產品打入地牢。

這些大人物有:
─製藥商
─反菸集團
─菸商
甚至包括我們選出的政府

我們不希望這項可拯救十億多人人生的科技,成為情報戰與官商勾結等狗屁事的犧牲品,所以我們不會坐以待斃。我們正在拍攝一部記錄片。加入我們,一起踏上這個橫跨四大板塊的旅程,尋找這項劃時代的偉大發明在多個國家被禁止、勸阻的真相。
點先知係咪儲油

一般係咪每次食都要加油

有TANK比你入油既咪係儲油
其實係唔係平過食紙煙

全部煙油都無焦油
Topbox min對i新手黎講好唔好

想買唔洗功率咁勁,唔洗大煙 穩定就夠

係唔係一定要自己繞線?

巴打買左邊款? 咩油?

target mini 油係 five pawns 食開純煙唔係幾慣 係咪油既問題?
想問下淘寶邊間運藍莓爆珠黎香港

如果香港邊度買到

順豐
朋友試過買一set野連兩枝有得丁

香港嘅 (非打手
IG shop
Mr.vape.king
都係順豐寄

巴打 出名小心D好

巴打買左邊款? 咩油?

target mini 油係 five pawns 食開純煙唔係幾慣 係咪油既問題?

煙油根本上唔會有真煙果種感覺 因為成份都唔同
但係煙油你都可以去搵番d煙草味既油試下既
想問幾樣野

新手玩Top box mini 好唔好
煙油有冇水果味
平時食煙 個身都有陣煙味,電子煙會唔會都係咁大陣味? thx

我用緊topbox mini
新手岩用
因為唔洗理太多
氣孔會滲下油

有大把水果果
手指 衫無煙味
只會有淡淡嘅你隻水果味

突然好有興趣

鐘意水果可以買馬來西亞個隻nasty 幾撚正
有冇人用halo煙油?
今日剛剛入左手 隻油係韓國Ice blast
有無巴巴打有薄荷味介紹下?
新手淨係想學人吹下煙圈,可以買邊隻玩下?最好無尼古丁同焦油
新手淨係想學人吹下煙圈,可以買邊隻玩下?最好無尼古丁同焦油

Budget幾多 ?
煙油揀無尼古丁就得
有冇人用halo煙油?

我都想問見好平
屌你班撚樣
可唔可以唔好開撚曬啲名出黎
打幾隻字等人知咪算
陣間搞撚到海關嚴查就真係屌都冇味
其實你地知唔撚知有丁係犯法 海關周到就末收嫁仆你個街
屌你班撚樣
打幾隻字等人知咪算

Agger
屌你班撚樣
打幾隻字等人知咪算

Agger

agger
屌你班撚樣
打幾隻字等人知咪算

Agger

agger

Sorry

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞